به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، ابراهیم خالقی با اشاره به اینکه از ابتدای سال برنامههای مستمر در راستای آگاهی بخشی به پرسنل اتاق عمل برگزار شده است، اظهار کرد: شناسایی و مراقبتهای مستمر از نمونه مرگ مغزی موجب میشود تا شرایط برای اهدای عضو به شکل بهتری انجام شود.
مسئول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای سال، ۶۶ مورد مرگ مغزی شناسایی شدند که این اهداکنندگان جان ۲۷۳ بیمار را نجات دادند، تصریح کرد: ۵۲ مورد پیوند کلیه، ۳۴ مورد پیوند کبد، ۱۰۴ مورد پیوند قرنیه، ۵۷ مورد پیوند پوست، ۱۱ مورد پیوند قلب، یک مورد پیوند کلیه و کبد و ۶ مورد پیوند کلیه و پانکراس و ۱۷ مورد پیوند کلیه از اهدا کننده زنده، از جمله اقدامات واحد پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ابتدای سال بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۱۱ مورد پیوند قلب در ۵ ماه ابتدای یک سال موردی بی سابقه بوده است، اظهار کرد: علاوه بر این یک مورد پیوند همزمان کلیه و کبد در دو سال گذشته بی سابقه بوده است.
خالقی با بیان اینکه اهدای عضو به بیمار نیازمند یک فرایند زمان گیر و سخت است، ابراز کرد: اما بیمارستان منتصریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این عرصه ورود پیدا کرده و در بسیاری از موارد بین سه دانشگاه مطرح کشور در این حوزه قرار دارد.
نظر شما