تحولات منطقه

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر از برگزاری جلسه فرعی کارگروه میراث‌فرهنگی شهرستان با هدف توسعه همه‌جانبه بنای تاریخی محل اقامت مقام معظم رهبری خبر داد.

مرمت بیت تاریخی رهبری در ایرانشهر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، جلسه فرعی کارگروه میراث‌ فرهنگی شهرستان ایرانشهر پیرامون توسعه همه‌ جانبه بنای تاریخی محل اقامت مقام معظم رهبری با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، مدیرکل اداره راه و شهرسازی، مدیرکل اداره حمل‌ و نقل جاده‌ای و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

 رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر در این جلسه بیان کرد: رهبر معظم انقلاب که در سال ۵۶ توسط رژیم پهلوی به ایرانشهر تبعید شده بودند، به مدت یک سال در این ساختمان که با مصالح بومی خشتی و گلی و معماری سنتی است، سکونت داشتند.

 رحمان ریگی افزود: در سال ۱۳۷۰ بیت رهبری به‌ عنوان یاد بودی از دوران تبعید مقام معظم رهبری به میراث‌فرهنگی اهدا شده است و به‌ مرور زمان با مرمت اولیه به موزه قرآن و عترت در ایرانشهر تبدیل شد.

 وی بیان کرد: همه ساله از سوی علاقه‌مندان به قرآن و عترت و با توجه‌ به واقع‌ شدن ایرانشهر در مسیر زاهدان و چابهار و جاذبه‌های گردشگری این شهرستان مسافران و گردشگران زیادی از این مکان دیدن می‌کنند.

رئیس اداره میراث فرهنگی ایرانشهر ادامه داد: در این زمینه با توجه‌ به پیگیری‌ های سرپرست اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان مبنی بر بررسی موانع و مشکلات توسعه این بنای تاریخی اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان این مهم را با اولویت اجرای توسعه فضای فیزیکی و مرمت در دستور کار قرار داد.

 ریگی تصریح کرد: در این جلسه طرح‌های کارشناسی جهت رفع مشکلات مرمت و نیز راه‌های احیای موزه بیت رهبری مطرح، و مقرر شد دستگاه‌های اجرایی شهرستان با تمام ظرفیت در این راستا گام بردارند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ایرانشهر گفت: اهتمام جدی استاندار و سرپرست اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حل مشکلات مربوط به ساختمان بیت مقام معظم رهبری نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همکاری لازم در سطح استان و شهرستان است که اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان به‌ عنوان حلقه واسط آن، وظیفه مهمی بر عهده دارد.

 وی بیان کرد: امید است با دستور سرپرست اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مشکلات مربوط به توسعه و تجهیز موزه قرآن و عترت در سال جاری به حداقل رسیده و موانع موجود در توسعه همه‌جانبه این بنای معنوی رفع شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.