به گزارش قدس انلاین، سیدوحید حسینی امروز، اول مهرماه در ویژه برنامه «دفاع همچنان باقیست» با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به تداوم روحیه جهادی میان مدافعان سلامت اشاره کرد و گفت: برپایی ۲۶۷ اردوی جهادی و یک بیمارستان صحرایی از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون در مناطق مختلف استان فارس بههمت بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سازمان بسیج جامعه پزشکی استان از جمله عرصههای خدمتگزاری مجموعه سلامت به آحاد جامعه است که در وامداری به روحیه رزمندگان ایام دفاع مقدس، در حال انجام است.
وی با اشاره به تداوم این روحیه جهادی در مجموعه سلامت، به نقش بسیجیان جامعه پزشکی استان در خدمترسانی به جامعه با برپایی اردوهای جهادی به عنوان مصداقی از این امر یاد کرد و گفت: در سال گذشته، ۴۰۰ اردوی جهادی و دو بیمارستان صحرایی در مناطق محروم و کم برخوردار به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برپا شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی و رشادتها و فداکاریهای جامعه پزشکی و پیراپزشکی در این دوران افزود: همزمان با جنگ تحمیلی، پزشکان، دانشجویان، پرستاران و پیراپزشکان نیز با حضور در جبهههای جنگ تحمیلی، نقشی اثرگذار در این عرصه ایفا کردند.
حسینی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به واسطه توانمندی در حوزه پزشکی، پوشش درمانی جنوب کشور را بر عهده داشته است، افزود: مجموعه سلامت فارس در جنگ تحمیلی نیز توانستند با انگیزه بالایی به وظیفه خود عمل کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: اقدامات و ایثار برخی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ۸ سال دفاع مقدس، درخشان بوده است.
وی با اشاره به این جمله «دفاع همچنان باقیست» و از خودگذشتگی تیمهای سلامت در برهههای مختلف، افزود: جامعه پزشکی و پیراپزشکی در بحرانهای مختلف مانند کروناویروس نقش ارزندهای ایفا کرده و مردم شاهد جانفشانی و فداکاری این قشر از جامعه در برابر بیماری کووید۱۹ بودهاند که این همراهی و همدلی جامعه پزشکی نشان از عشق، علاقه و خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران دارد.
حسینی ادامه داد: در بحران کروناویروس علاوه بر درگیری تیمهای سلامت و خانوادههای آنان با این بیماری ناشناخته، ۱۱ شهید والامقام نیز از تیمهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تقدیم این مردم و نظام شدند.
نظر شما