تحولات منطقه

رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: ۱۴ هزار تن انواع محصول انگور امسال از تاکستان‌های این شهرستان خراسان رضوی تولید و روانه بازار شد. 

۱۴ هزار تن انگور در جوین خراسان رضوی تولید شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی اکبر قارزی اظهار کرد: شهرستان جوین ۲ هزار و ۸۴ هکتار تاکستان دیم و آبی دارد که از این نظر از قطب‌های تولید انگور در خراسان رضوی محسوب می‌شود.

رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: بیشترین گونه‌های انگور برداشت شده در شهرستان جوین "کشمشی، پیکامی، یاقوتی، دیوانه و کُندری" است.

وی با اشاره به اهمیت تجهیز باغ‌های انگور به سایبان گفت: اجرای طرح سایبان در بخشی از باغ‌های انگور اجرا شده که ارتقای بهره‌وری را در پی داشته است.

قارزی افزود: صرفه جویی در مصرف آب، جلوگیری از تبخیر، کنترل دما و مقاومت در برابر سرما، تگرگ، آفتاب سوختگی و رطوبت از جمله مزایای استفاده از سایبان در باغ‌های انگور است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.