تحولات منطقه

مردم شهرستان مرزی گلشن از نبود راه دسترسی مناسب و استاندارد ، همچنین نبود بیمارستان در این شهرستان مرزی اظهار گلایه دارند .

مردم شهرستان گلشن در انتظار راه ارتباطی استاندارد و بیمارستان
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مردم جنوب استان سیستان و بلوچستان با محرومیت زیادی دست و پنجه نرم می کنند و با وجود تلاش های صورت گرفته در طول انقلاب اسلامی از نبود راه مناسب و دیگر امکانات رنج برده اند، گاهی طعم محرومیت آنقدر تلخ و عذاب آور است که خود مسئولان نیز در مقابل مطالبات به حق مردم شرمنده می شوند چون هنوز برخی از شهرها و روستاها از نعمت راه، آب، فضای آموزشی، برق و ... بی بهره اند.

مردم شهرستان گلشن از عدم وجود راه دسترسی مناسب گلایه مند هستند و با توجه باینکه راه دسترسی یکی از مهمترین نیازهای اساسی مردم است و عدم وجود راه دسترسی مناسب باعث می شود تا جمعیت روستاها، که می توانند منابع خوب تولیدات کشاورزی و دامی باشند و به اقتصاد جامعه کمک کنند، به شهرها مهاجرت کرده و مصرف کننده می شوند در صورتی که مسئولان با کمترین هزینه در زمینه ساخت و بهسازی راه های روستایی می توانند بسیاری از مشکلات جامعه را در زمینه های گوناگون رفع کنند که مردم شهرستان مرزی گلشن در حال حاضر با مشکل نداشتن راه مناسب و استاندارد مواجه هستند و با گذشت ۴۴ سال از عمر انقلاب اسلامی هنوز از برخی برکات نظام بی بهره اند و می توان این کمبود ها را نمادی واقعی و ملموس از فقر و محرومیت تاریخی در جنوب سیستان و بلوچستان قلمداد کرد.  

مولوی احمد سپاهی رئیس شورای حل اختلاف و امام جمعه منطقه سورو شهرستان گلشن در گفتگویی با خبرنگار ما بیان داشت: جمعیت شهرستان مرزی گلشن ۴۰۰۰۰هزار نفر می باشد و فاصله شهرستان سراوان تاشهرستان گلشن ۷۵ کیلومتر و از گلشن تا دهستان کله گان ۲۴ کیلومتر می باشد که بدلیل وجود بازارچه مرزی بین ایران و پاکستان و گذر مرزی درپان روزانه بیش از ۲۰۰۰هزار خودرو در این جاده ها  بصورت رفت و برگشت تردد می نمایند.

رئیس شورای حل اختلاف شهرستان گلشن ضمن اظهار گلایه از مسئولان اداره راه و شهرسازی گفت:با توجه به مسافت ۷۵ کیلومتری شهرستان سراوان به شهرستان گلشن و ۲۴ کیلومتر راه دهستان کله گان به گلشن که از استانداردهای مناسبی برخوردار نیستند و هر روزه شاهد تصادفات مرگبار در این مسیرها هستیم.

وی افزود:میطلبد مسوولین اداره راه و شهرسازی در رابطه با ترمیم و استاندارد سازی جاده سراوان به گلشن و گلشن به دهستان کله گان چاره اندیشی نمایند تا شاهد از دست دادن جان عزیزانمان نباشیم.

نبود بیمارستان و رنج و سختی مردم شهرستان مرزی گلشن

با توجه به پیشرفت‌های علمی و پزشکی و تاکید بسیار دولتمردان  برطرح تحول نظام سلامت و جامعه‌ای سالم متاسفانه هستند شهرستانهایی که از نبود بیمارستان مردمانش در رنج و مشقت بسر می برند.

مولوی احمد سپاهی افزود: شهرستان مرزی گلشن از نعمت بزرگ بیمارستان بی‌بهره است و تنها دارای درمانگاه و خانه بهداشت می باشد که جوابگوی ۴۰۰۰۰هزار نفر جمعیت نیست.

این معتمد و سرطایفه قوم بزرگ سپاهی تصریح کرد : در سالهای حدودا ۱۳۶۰ مردم گلشن خواستار احداث بیمارستان شدند و خواسته خویش را در روزنامه کیهان منتشر نمودند که روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پاسخ دادند تا به محض ارتقاء یافتن و شهرستان شدن گلشن بیمارستانی احداث خواهند نمود متاسفانه با گذشت چندین سال از ارتقاء یافتن گلشن به شهرستان از سوی مسوولان هیچگونه اقدامی در رابطه با ساخت بیمارستان صورت نگرفته است.

وی گفت: بعلت نبود بیمارستان مردم مجبورند به شهرستان سراوان و دیگر شهرهای هم جوار رفته و علاوه بر زمان ارزشمند خود هزینه گزافی اعم از ایاب و ذهاب و هزینه‌های درمان بپردازند.

مولوی احمد سپاهی خاطرنشان کرد: مسائل بهداشتی و درمانی شهرستان گلشن یکی از مهمترین مشکلات مردم این شهرستان می باشد ومطالبه به حق مردم گلشن ساخت بیمارستان است. از مسئولان انتظار داریم که به شهرستان مرزی گلشن با توجه به بیماران زیاد و جمعیت آن توجه کنند و امکانات پزشکی به این شهرستان اختصاص دهند.

رییس شورای حل اختلاف شهرستان گلشن گفت: تاسف بار است که با بازگو کردن مشکلاتمان و متوسل شدن به رسانه های خبری و روزنامه ها مسوولان صدای فریادمان را نمی شنوند و توجهی به مشکلات شهرستان مرزی گلشن ندارند.

وی در پایان اضافه کرد:حقوق مرزنشینان و مشکلات ساکنان مناطق مرزی باید با در نظر گرفتن شاخص های خاص و مبتنی بر واقعیت ها و تناسب آن با شرایط روز حفظ ورفع شود به هرحال شاید مهم ترین عوامل موثر در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها فراهم کردن زیر ساخت های اصلی برای تداوم حیات در روستاها با ارائه امکانات و خدمات مناسب از قبیل جاده دسترسی مناسب، آب، برق، گاز، بهداشت و غیره میسر باشد که متاسفانه در این سال ها کمترین توجه به روستاها و دهستان های جنوب سیستان و بلوچستان شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.