به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، سیاوش احمدی میرقائد در گردهمایی وبیناری تشریح طرح آموزش مهارتهای بهرهبرداران جامعه عشایری، اظهار داشت: امروز سرعت تحولات اجتماعی به گونهای است که تابآوری افراد و گروهها به توانمندسازی آنها مرتبط شده است از همین رو عشایر باید جدیدترین روشهای بهرهوری را فرا بگیرند تا از گردونه رقابت عقب نمانند.
وی افزود: امروز بهرهوری به شکل سنتی آن دیگر توان رقابت با سایر بخشها را ندارد؛ بنابراین باید با ارائه آموزش، عشایر را با شرایط روز تطبیق دهیم تا بتوانیم شرایط رقابتی این جامعه را افزایش دهیم.
احمدی میرقائد با اشاره به اجرای طرحهای چهارگانه تنوعبخشی به اشتغال و افزایش درآمد عشایر، گفت: این طرحها که دستورالعمل آنها به استانها ابلاغ شده از سیاستها و برنامههای اصلی سازمان امور عشایر است که باید با دقت تمام از سوی امور عشایر استانها اجرا و آموزشهای لازم نیز به عشایر داده شود.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه طرح تولید قراردادی گوشت دام سبک عشایر در سراسر کشور در دست اجرا است و وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای آن تاکید ویژهای دارد، افزود: اجرای این طرح که نیاز به ارائه آموزشهای روز در حوزه دامداری و تولید گوشت قرمز دارد، موجب تحول در جامعه عشایری خواهد شد.
محمدمهدی قاسمی، معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز در این نشست به پیچیده شدن اکوسیستم در دنیای امروز اشاره کرد و گفت: با تغییرات اقلیمی روی داده در شرایط امروز، عشایر نیازمند آموزش مستمر و بروزرسانی دانش قبلی و بومی خودشان هستند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه سازمان امور عشایر دغدغه آموزش و بروزرسانی دانش عشایر و کارکنان خود را دارد، افزود: باید جامعه عشایری را با تکنولوژیهای روز آشنا کنیم تا بتوانند با شرایط اکوسیستم پیچیده امروز خود را انطباق دهند.
گفتنی است؛ گردهمایی وبیناری تشریح "طرح آموزش مهارتهای بهرهبرداران جامعه عشایری" با حضور مدیران امور عشایر کشور، رؤسای مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و روسای ترویج و آموزش جهاد کشاورزی استانها به میزبانی دفتر امور تعاونیهای سازمان امور عشایر در سالن کوچ برگزار شد.
نظر شما