به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری در اجلاس جهانی بین المجالس که در قاره آفریقا در حال برگزاری است، اظهار داشت: این اجلاس میتواند صدای مظلومیت فلسطین و جلوگیری از نسل کشی صهیونیست ها را به جهان مخابره کند.
وی بر لزوم اتخاذ موضع یکپارچه کشورهای شرکت کننده در اجلاس و توقف جنایات جنگی و نسل کشی مسلمانان غزه توسط رژیم صهیونیستی تاکید کرد و افزود: امروز در دنیا مسلمانان با مشکلات فراوانی روبرو هستند ولی هیچ مشکلی دردآورتر از مشکلات نسل کشی مردم غزه نیست.
رئیس هیات پارلمانی ایران در اجلاس جهانی بینالمجالس با اشاره به اینکه فلسطین پاره تن اسلام است، تصریح کرد: ماجرای تجاوز اسرائیل به فلسطین ، به غزه ختم نخواهد شد اگر امروز اجماع مسلمانان جلوی جنایت جنگی و نسل کشی را نگیرد و فلسطین امروز نجات پیدا نکند هیچ یک از کشورهای عربی و اسلامی از شرّ رژیم صهیونیستی در امان نخواهند بود.
حجت الاسلام ذوالنوری با بیان اینکه امروز باید بدانیم رویای نیل تا فرات تنها بخشی از نقشه شوم رژیم صهیونیستی است، یادآورشد: این رژیم غاصب یک خطر جدی برای تمام بشریت است همان گونه که نه تنها مساجد و مدارس بلکه کلیسا و بیمارستان ها را بمباران میکند که خلاف همه قوانین بینالمللی است.
به گفته وی آمریکا و اروپا همه جهان نیستند از این رو امروز کشورهای اسلامی و عربی با وحدت میتوانند یک اتحاد عظیم ایجاد کنند و در این میان کشورهای آفریقایی که مزه تلخ استعمار غرب را در طول تاریخ چشیدهاند، می توانند همراه کشورهای اسلامی و عربی باشند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با وحدت میتوانیم صدای رسای مظلومیت فلسطین و انزجار ملت ها از نسل کشی صهیونیست ها را با صدور یک پیام امیدوار کننده از مجمع اتحادیه بین المجالس به جهان مخابره کنیم که نتیجه آن جلوی نسل کشی مردم فلسطین باشد.
حجت الاسلام ذوالنوری روز گذشته در نشست خبری پیش از عزیمت به اجلاس جهانی IPU و هیات همراه، با اشاره به اهداف حضور در این اجلاس گفت: هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با حدود ۱۸ نفر عضو، متشکل از نمایندگان مجلس و برخی مقامات سیاسی در اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی در کشور آنگولا شرکت می کند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۲۰ کشور برای حضور در این اجلاس اعلام آمادگی کرده و در این اجلاس حاضر می یابند، افزود: ۵۰ هیات در سطح ریٔیس مجلس، ۲۳ هیات به ریاست نواب ریٔیس مجالس دنیا و مابقی هیات ها به ریاست گروه های پارلمانی و یا روسای کمیسیون های روابط خارجی در این اجلاس حاضر می شوند.
نایب ریٔیس مجلس با بیان اینکه اتحادیه بین المجالس جهانی امسال با شعار «صلح، عدالت و تشکیلات قوی» فعالیت می کند، یادآور شد: ۴ کمیته ثابت و دایمی در اتحادیه پارلمانی کشورها وجود دارد و این ۴ کمیته نیز در حاشیه اجلاس جلسات متعددی را برگزار کرده و فعال خواهند بود.
نظر شما