وی با بیان اینکه اگر برنامه هفتم توسعه مسائل مربوط به بازنشستگان را مدنظر قرار ندهد، انصافاً این برنامه قابل ارائه به مردم نیست، گفت: ما نمیتوانیم به راحتی از حق و حقوق بازنشستگان عبور کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه بیشتر بازنشستگان در سراسر کشور امروز نمی توانند زندگی خود را اداره کنند، گفت: به واقع این مجلس و دولت است که باید در رابطه با موضوعات مربوط به بازنشستگان تصمیمات لازم را اتخاذ کند البته به دلیل برخی فعل و انفعالات ایجاد شده در برنامه هفتم این مسئله مستلزم هماهنگی دولت با مجلس است.
دولت مخالفت کند، مشکلات باقی می ماند
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این بدین منظور است که اگر ما در این بخش مسائلی را مطرح و مورد رسیدگی قرار دهیم و نهایتا دولت با آن مخالف باشد و این مسئله مغایر با اصل ۷۵ قانون اساسی شناخته شود، دیگر نمیتوان این موضوع را مورد مدیریت قرار داد.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاشهای رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با متناسب سازی حقوق بازنشستگان بیان کرد: به واقع همه ما در تلاش هستیم که بین دولت و مجلس توافقی به وجود بیاید که بر اساس آن متناسب سازی حقوق بازنشستگان ان شاءالله انجام شود.
جنس توافق مجلس و دولت برای بازنشستگان بر پایه حقایق اجتماعی باشد
عضو کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم گفت: جنس توافق میان مجلس و دولت باید بر اساس واقعیت و واقع بینی باشد.
وی با بیان اینکه این تصمیم باید بر پایه درکی که از وضعیت اجتماعی و معیشتی بازنشستگان شکل می گیرد، گرفته شود، ادامه داد: این مسئله خط قرمز است و اگر حتی این تصمیم به دلیل بار مالی مغایر با اصل ۷۵ هم شناخته شود، باید براساس توافق دولت و مجلس حل شود.
حاج بابایی با بیان اینکه تصمیمات در زمینه متناسب سازی حقوق بازنشستگان باید به هر شکل موجود انجام بپذیرد، گفت: البته گاهی اوقات بازنشستگان به ما میگویند که همواره شما تاکید دارید که این منابع شدنی نیست و نمی شود که باید گفت ما یک نماینده هستیم و مسایل اساسی باید براساس توافق مجلس و دولت پیگیری شود.
نظر شما