تحولات منطقه

۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۹
کد خبر: ۹۳۲۳۳۴

آیت الله محسن فقیهی در بازدید از مؤسسه وارث الانبیاء عتبه مقدّسه حسینیه، با تأکید بر نقش سیره حسینی علیه‌السلام در هدایت جامعه، آشنایی بیشتر و دوستی افزونتر جوانان با حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را مایه نجات جامعه دانست.

تنها راه برون‌رفت از مشکلات، آشنا کردن بیشتر جوانان با حضرت سید الشهدا علیه‌السلام و ارتباط افزون‌تر آنها با حضرت است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

در ابتدای این بازدید، حجت‌الاسلام و المسلمین آقای شیخ رافد التمیمی مسئول این مؤسسه، گزارش از فعالیت‌ها و برنامه‌های این مرکز ارائه داد.

معظم له نیز ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات ارزشمند این مؤسسه، حضور شخصیت گرانقدرِ آیت الله حاج شیخ عبدالمهدی کربلایی در رأس این امور را بسیار مهم دانسته و فرمود: بحمدالله تعالی، وجود با برکت چنین شخصیتی باعث این همه خدمات در عرصه‌های مختلف علمی و اجتماعی مخصوصاً در ابعاد علمی، مانند فعالیت‌های این مؤسسه و امثال آن شده که واقعاً ستودنی و قابل تجلیل است. افق فکری و طبع بلند ایشان در همه جهات، مخصوصاً در تجلیل و گرامیداشت علما و فقهای طراز شیعه و نشر و ترویج اندیشه‌ها و آثار آنان، بسیار مهم است.

تنها راه برون‌رفت از مشکلات، آشنا کردن بیشتر جوانان با حضرت سید الشهدا علیه‌السلام و ارتباط افزون‌تر آنها با حضرت است

استاد برجسته دروس خارج حوزه علمیه قم در ادامه، با بیان اینکه امام حسین علیه‌السلام مصباح هدایت و سفینه نجات هستند، افزود: حکایات زیادی نقل شده از افرادی که دیگر هیچ امیدی به نجات و هدایت آنها نبوده است اما یک بار زیارت حرم ملکوتی حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام آنها را متحول کرده است و در مسیر هدایت آمده‌اند. این نام امام حسین علیه‌السلام و نشر و ترویج نهضت حسینی و اهداف والای آن حضرت است که می‌تواند نجات‌بخش جامعه و جوانان ما باشد. یقین داشته باشید هیچ راه دیگری برای حیات طیّبه و زندگی سعادتمندانه در جامعه جز افزایش محبت و رابطه‌ی افزون‌ترمردم و جوانان با حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام نداریم.

آیت‌الله محسن فقیهی در قسمت دیگری از بیانات خود، با اشاره به پیشرفت پر سرعت هوش مصنوعی در جهان فرمود: با تغییر و تحولات و پیشرفت های روز افزون بشر، باید در جهت ترویج اهداف و اخلاق عالیه امام حسین علیه‌السلام، از ابزارهای جدیدی مانند فضای مجازی و هوش مصنوعی نهایت استفاده را ببریم و علیرغم میل دشمنان، بتوانیم این ابزار را جهت نشر بیشتر معارف ناب و آموزه های حیات بخش اهل بیت علیهم السلام بکار ببندیم.

استاد اخلاق حوزه های علمیه در ادامه این دیدار، با بیان اینکه پرداختن گروه‌های مختلف محققان و پژوهشگران این مؤسسه به ابعاد گوناگون شخصیت امام حسین علیه‌السلام بسیار ضروری است، افزود: کارهای مهمی که در این مؤسسه، مانند الموسوعه العلمیة من کلمات الإمام الحسین علیه السلام، یا موسوعة رد الشبهات عن النهضة الحسینیة و نیز تأسیس کتابخانه تخصصی امام حسین علیه‌السلام انجام شده، بسیار امید بخش و قابل تقدیر است و ان‌شاء‌الله مرضی وجود شریف آن حضرت علیه‌السلام و امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف خواهد بود.

در پایان این دیدار، معظم له از بخش‌های مختلف مؤسسه وارث الانبیاء بازدید نموده و از مسئولان و اساتید و پژوهشگران این مرکز علمی تقدیر و تشکر کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha