۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۹۳۳۲۸۲

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش‌های پراکنده از شب گذشته در این استان آغاز شده است که این بارشها طبق تحلیل نقشه‌های هواشناسی تا فردا، پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

بارشها تا فردا در خراسان‌رضوی ادامه دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، آذر رضایی پور اظهار کرد: بارش ها بیشتر در مناطق شمالی و کوهستانی خراسان رضوی جریان دارد، شب گذشته قوچان با حدود ۲ میلیمتر بیشترین بارندگی را به ثبت رسانده است.

وی اظهار کرد: بارش ها موجب کاهش دما بین پنج تا هفت درجه خواهد شد و این وضعیت تا اواخر هفته جاری ادامه خواهد داشت.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: در شبانه روز گذشته نیشابور با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس و مه ولات با بیشینه دمای ۲۸ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های استان بوده اند و طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ۱۴ تا ۲۰ درجه را به ثبت رسانده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha