به گزارش قدس آنلاین، سید عماد شاهرخی، شامگاه جمعه در بازدید از باغات انار سیاب، اظهار داشت: سطح زیر کشت انار در لرستان در سال ۱۴۰۲ به ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار با تولید ۶۷ هزار و ۷۰۰ تن رسیدهاست.
وی با بیان اینکه سطح باغات انار کوهدشت به ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار و تولید ۵۵ هزار و ۷۰۰ تن رسیدهاست، افزود: بیشترین سطح مجتمع انار کاری با حدود ۱۲۰۰ هکتار مربوط به منطقۀ سیاب است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: میزان تولید انار در این استان به دلایلی مانند بهبود شرایط اقلیمی، فعالیتهای ترویجی، برنامههای تغدیهای، مبارزه با آفات و کاهش کاهش ضایعات محصول به بیش از۲۰ درصد افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه انار لرستان دارای ظرفیتهای خوبی برای صادرات در بازارهای جهانی است، بیان کرد: صادرات این محصول با توسعه صنایع تبدیلی، تکمیلی و برندسازی به اقتصاد واشتغال لرستان کمک میکند.
شاهرخی با تأکید به اینکه کل سطح باغات انار لرستان، ۳۵۰۰هکتار است که از این میزان ۲۲۰۰هکتار در کوهدشت واقع است، گفت: ۱۲۰۰هکتار انار این شهرستان بهصورت متمرکز در منطقۀ زیر تنگ سیاب وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، ابراز کرد: متوسط عملکرد انار در باغات این استان ۲۵تن در هکتار است که این میزان در باغات سیاب به ۳۵تن در هکتار میرسد و باغداران نمونه ۱۲۵ تن در هر هکتار برداشت کردهاند.
شاهرخی با بیان اینکه لرستان در سطح زیر کشت انار در جایگاه هشتم کشور قرار دارد، اظهار داشت: میانگین کشوری تولید انار در هر هکتار ۱۹ تن است، اما میزان تولید انار در کوهدشت در هر هکتار بالغبر ۲۵ تن است.
وی با اشاره به شناسهدار کردن باغات در لرستان، افزود: در این طرح از سوی اتاق اصناف کشاورزی یک (QRcode) برای هر باغ معرفی و تمام مشخصات محصول بر اساس این کد مشخص میشود.
نظر شما