عبدالحسین کلانتری افزود: جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" فرصتی برای تبیین استعدادهای دانشجویی در زمینه فعالیت رسانهای و ایجاد تکلیف مطالبهگری و پرسشگری و روشنگری مسائل در نسل جوان و آینده ساز کشور است.
وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی در کنار تشکلها در دانشگاهها و کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی میتوانند اثربخشی بیشتری داشته باشند، گفت: مهمترین میدان تمرین عقلانیت و تفکر و گفت وگو در نشریات بوجود می آید، نوشتن یک پیوند ذاتی با عقلانیت و مدنیت دارد که میتواند از بطن یک جامعه با یک نقطه اتکا تمدنها را تثبیت کند و دانشجویان در دانشگاهها در این زمینه همیشه ثابت قدم بودهاند.
معاون فرهنگی - سیاسی نهاد رهبری در دانشگاهها نیز در این مراسم گفت: زمانی که نشریه یا مطبوعه ای قرار است در دانشگاه فعالیت کند، با توجه به فضای نخبگانی و پژوهشی دانشگاه، نقش این نشریه نیز ممتاز می شود، از سوی دیگری ویژگی فعالان در این نشریات، تلاش برای رشد و کسب تجربه در یک فضای نخبگانی در کنار داشتن روحیه جوانی و بالا بردن توان ریسک کردن و شجاعت است.
حجت الاسلام مهدی فاطمیپور افزود: نشریه دانشجویی علاوه بر تاثیر مثبتی که بر متولیان و دستاندرکاران خود دارد، آثار مثبتی هم میتواند برای فضایی که نشریه در آن منتشر میشود، داشته باشد، این نشریه اقتضائاتی هم در خصوص واقع نمایی، مطالبه گری، ارایه مشکلات و راهکارهایی برای حل آنها دارد که در واقع میتواند برنامهای برای تقویت انسانها داشته باشد، در واقع شکل گیری یک نشریه دانشجویی هم میتواند اهداف حداقلی و هم اهداف عمیقتر و وسیعتری برای خود در نظر گیرد.
وی هدفگذاری در نشریات دانشجویی را بسیار مهم دانست و گفت: دهها دوگانه در برابر فعالان چنین نشریاتی قرار دارد که انتخاب آنها به نشریه اشان و خودشان اعتبار میدهد.
دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" نیز در این مراسم گفت: متقاضیان فرصت دارند از امروز تا ۳۰ آذرماه آثار خود را ارسال کنند، آثار رسیده در دیماه توسط هیات داوران بررسی میشود و برگزیدگان در مراسم پایانی این جشنواره در دهه فجر امسال معرفی خواهند شد.
متین منتظمی افزود: این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار شده است و در همین راستا دانشجویان صاحب اثر در نشریات دانشجویی میتوانند با مراجعه به سامانه titrfestival.dmsrt.ir نسبت به ثبتنام و ارسال آثار با توجه به دستورالعمل اجرایی اقدام کنند.
وی بخشهای جشنواره مزبور شامل ۲ بخش اصلی (رقابتی و جانبی) و پنج بخش فرعی ذکر و بیان کرد: همه نشریات دارای مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران که در فاصله زمانی یکم شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا سی و یک شهریور ۱۴۰۲ منتشر شدهاند و آثاری که در این نشریات انتشار یافتهاند، در صورت عدم فارغ التحصیلی دانشجو امکان شرکت در جشنواره را دارند.
نظر شما