تحولات منطقه

در پی هشدار سازمان هواشناسی از احتمال وقوع سیل و آب‌گرفتگی در استان‌های مازندران و گلستان، امدادگران آماده‌باش شدند.

آماده‌باش در شمال ایران/ پیش‌بینی سیل و آب‌گرفتگی در مازندران، گیلان و گلستان
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

‌به گزارش قدس آنلاین، طبق گزارش سازمان هواشناسی، بارش شدید و رگباری باران و بارش برف در ارتفاعات در روز سه‌شنبه و در استان‌های مازندران و گلستان، پیش‌بینی شده است. لذا ‌با توجه به احتمال وقوع سیل و آب‌گرفتگی در این دو استان، امدادگران و نجاتگران در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.‌

بارش باران و کاهش دما در گیلان

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با ورود سامانه هوای سرد و بارشی به آسمان گیلان، باران در مناطق مختلف استان به صورت رگباری همراه با وزش باد و رعد و برق تا اواخر وقت امشب ادامه دارد.

محمد دادرس از کاهش  ۱۲ درجه‌ای دمای هوای گیلان خبر داد و افزود: ارتفاع موج دریای خزر امروز به ۲ متر می‌رسد و برای فعالیت‌های دریانوردی و صید نامناسب است.از فردا با فعالیت سامانه هوای جنوبی ، وزش باد گرم دوباره در گیلان آغاز شده و تا پایان هفته ادامه دارد.

جاده‌های گلستان لغزنده است

محمود شهرکی رئیس پلیس راه گلستان افزود: با توجه به شرایط جوی و بارش باران در محورهای استان، جاده‌ها لغزنده است لذا از شهروندان درخواست داریم نسبت به رعایت قوانین بیش از پیش کوشا باشند.

سرهنگ شهرکی ادامه داد: رعایت سرعت مطمئنه، توجه به جلو و حفظ فاصله مناسب با خودروهای دیگر در این شرایط، ضروری است و از وقوع حوادث رانندگی پیشگیری می‌کند.

وی با اشاره به احتمال ریزش برف در ارتفاعات، اضافه کرد: شهروندان تا حد امکان از سفر به مناطق کوهستانی خودداری کنند و در صورت ضرورت، تجهیزات زمستانی از جمله زنجیر چرخ همراه داشته باشند.سامانه سرد و بارشی به گلستان از بامداد امروز وارد استان شده است و بر اساس پیش بینی هواشناسی، تا صبح فردا در استان فعال است.

آماده‌باش کامل نیروهای امدادی هلال‌احمر مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از آماده‌باش امدادگران و نجاتگران این جمعیت در پی صدور هشدار سطح نارنجی و بارندگی رگباری و احتمال وقوع سیلاب خبر داد.

غلامعلی فخاری افزود: در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی و بارندگی رگباری شدید و احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی معابر، امدادگران و نجات‌گران جمعیت هلال‌احمر مازندران به حالت آماده‌باش درآمدند.

وی‌افزود: در اخطاریه سازمان هواشناسی نسبت به آب گرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، رانش زمین و ریزش سنگ در محورهای کوهستانی، اختلال در ترددهای جاده‌ای و خسارت به سازه‌ها، تأسیسات و شکستن درختان هشدار داده شده است.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: با توجه به هشدار فوق، ضروری است مردم ضمن احتیاط در تردد جاده‌ای، پرهیز از اسکان در کنار رودخانه‌ها و اجتناب از صعود به ارتفاعات نسبت به رعایت هشدارهای ایمنی در سیلاب اهتمام لازم را داشته باشند.

فخاری خاطرنشان کرد: تمامی امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان و عوامل پشتیبان در ستاد و شعب در حالت آماده باش کامل قرار دارند تا در صورت بروز حوادث احتمالی به حادثه دیدگان امدادرسانی کنند.

سومین روز انسداد جاده کندوان

هاشمی رئیس مرکز مدیریت راه‌های مازندران گفت: محور کندوان صبح امروز سه شنبه ۷ آذرماه برای سومین روز متوالی به علت اجرای عملیات لق گیری و نصب توری سنگی به‌صورت مقطعی مسدود شده و این انسداد تا ۲۱ آذرماه ادامه دارد.این محدودیت حد فاصل سیاه بیشه تا پل زنگوله بوده و از ساعت ۶ صبح تا ۱۶ عصر ادامه خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های مازندران گفت: این محدودیت همه روزه از روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه هر هفته به غیر از ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه اعمال می‌شود.

هاشمی به رانندگان وسایل نقلیه‌ای کمه قصد تردد در این محور را دارند، خواست: در زمان اعمال محدودیت از محورهای جایگزین "هراز و سواد کوه" استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.