تحولات منطقه

وزیر خارجه اوکراین گفت، فشاری از سوی همتایان غربی برای برگزاری مذاکرات با روسیه به منظور پایان دادن به درگیری بین دو کشور وجود ندارد.

وزیر خارجه اوکراین: فشاری بر کی‌یف برای مذاکره با روسیه وجود ندارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، دیمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین در نشست مشترک با جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: هیچ فشاری از سوی غرب درباره مذاکره با روسیه به منظور پایان دادن به جنگ احساس نمی‌کنم.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین اخیرا گفته بود که آمریکا و اتحادیه اروپا به وی برای گفت‌وگو با روسیه فشار وارد نمی‌کنند و افزوده بود: چنین فشاری برای انجام مذاکرات وجود ندارد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این در حالی است که روز جمعه «دیوید آراخامیا»، رئیس گروه پارلمانی حزب حاکم اوکراین و مذاکره کننده سابق این کشور با مسکو گفته بود، بوریس جانسون نخست وزیر سابق انگلیس با کی‌یف برای امضای توافقی با مسکو با هدف پایان دادن به درگیری‌ها در بهار ۲۰۲۲ گفت‌وگو کرده بود.

وی همچنین گفته بود که اوکراین توافق آتش‌بس را به دلیل مغایرت با بند قانون اساسی در مورد آرمان‌های یورو-آتلانتیک این کشور رد کرد.

روسیه و اوکراین چند دور مذاکرات در آغاز درگیری‌ها داشتند، اما در نهایت گفت‌وگوها متوقف شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha