تحولات لبنان و فلسطین

۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
کد خبر: 954072

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: مراکز درمانی این استان دست‌کم با کمبود ۶۵۰ تخت درمانی روبه‌رو است که زائرپذیر بودن این استان ضرورت توسعه ظرفیت‌های درمانی را دوچندان کرده است.

کمبود ۶۵۰ تخت درمانی در قم

به گزارش قدس آنلاین، مهدی مصری افزود: افزایش تخت‌های بیماری های عفونی، سوختگی، اعصاب و روان و مسمومیت‌ها جزء نیازهای اساسی استان قم است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: هم اینک یک هزار و ۴۸۰ تخت درمانی دولتی به همراه ۵۰۰ تخت جایگزین در قم فعال است.

فرسودگی ناوگان اورژانس قم

وی در ادامه با تاکید بر فرسودگی ناوگان آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: ۱۸ سال از عمر این ناوگان می‌گذرد و از نظر سوخت و امکانات لازم با نواقص جدی روبه‌رو هستند.

مصری یادآور شد: با برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واردات ناوگان جدید و بهسازی آمبولانس‌های فرسوده انتظار می‌رود در آینده این معضل در قم مدیریت شود.

وی اضافه کرد: باتوجه‌به بافت فرسوده برخی از مناطق شهری و دشواری در تردد آمبولانس‌ها، توسعه موتورآمبولانس‌ها نیز در دستور کار علوم پزشکی قم قرار گرفته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: هم اینک هفت دستگاه موتورآمبولانس به همراه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در قم فعال است که باید تعداد این ناوگان افزایش یابد تا نیاز استان به‌خصوص در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی را جوابگو باشد.

مصری همچنین با اشاره به آماده‌سازی ۱۷ پد بالگردی در قم، تصریح کرد: علاوه بر وجود یک بالگرد کنونی اورژانس، مقدمات خرید و استفاده یک بالگرد جدید پشتیبانی نیز در دستور کار قرار دارد.

احداث ۱۲۰ تخت تشخیص و درمان سرطان در قم

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: بیماری یابی سرطان یکی از طرح‌های شاخص درمانی در قم است که فرایند آن از ۱۸ ماه قبل آغاز شده و هم اینک به الگویی در سطح کشور تبدیل شده است.

مصری گفت: در قالب تبدیل قم به قطب درمان سرطان ساخت ۱۲۰ تخت بستری و سرپایی در قم آغاز شده که تا حدود 18 ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: سرطان سینه و معده در بین زنان و سرطان ریه و پروستات در بین مردان بیشترین فراوانی این بیماری را در استان قم به خود اختصاص داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.