قدس آنلاین، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره روند پیگیری بازنگری در سیاست مسدودسازی پلتفرمهای خارجی با اشاره به اینه آقای رئیسجمهور این ماموریت را به دبیر شورای عالی فضای مجازی سپردهاند و در حکم ایشان هم درج شده که بازنگری در سیاستهای مسدودسازی صورت بگیرد، گفت: این موضوع در حیطه تصمیم و اختیارات وزارت ارتباطات نیست ولی ما هم در این زمینه پیگیر هستیم.
زارعپور در پاسخ به این سوال که دولت در زمینه مسدودسازیها در اینترنت نقش دارد و شش وزیر آن عضو شورای مذکور هستند، اما دولتیها نقشی را برای خود قائل نمیشوند، گفت: کارگروه مصادیق مجرمانه که بر اساس جرایم رایانهای این وظیفه را برعهده دارد، زیر نظر دادستانی کل کشور است. این مجموعه ۱۲+۱ عضو دارد که ۱۲ عضو دیگر هم در مرکز فضای مجازی حضور دارند. شش عضو از دولت هستند. دو نفر از نمایندگان مجلس، سازمان صدا و سیما و سازمان تبلیغات اسلامی و دستگاههای دیگر هم عضویت دارند.
وی با بیان اینکه برای تصویب این موضوع نیاز به هفت رأی است، اظهار داشت: حتی اگر همه وزرای دولت رای هم دهد باز همراهی نمایندگان مجلس و دستگاههای دیگر را میخواهد ما هم در آنجا پیگیری میکنیم تا درباره بعضی از پلتفرمهایی که میشود، تجدیدنظر صورت بگیرد.
وزیر ارتباطات گفت: درباره دستگاههای پیامرسان تصمیمی که گرفته شد این است که تا زمانی که پاسخگو نباشند امکان بازگشایی مجدد آنان نیست. اما ورای آن، درباره بسیاری پلتفرمها از جمله «گوگل پلی» و نظایر آن امکان تجدیدنظر وجود دارد. ما دو بار اقدام کردیم و به تعیین مصادیق بردیم اما مخالفت شده است. باز هم میبریم تا انشاالله نتیجه دهد. اما بحث کلی به دبیر شورای عالی فضای مجازی مربوط میشود و دارند این مسئله را پیگیری میکنند.
هیچ بستهای حذف نشده
زارعپور درباره تغییر بستههای اینترنت و حذف بستههای بلند مدت و به صرفه هم گفت: این خبری است که روز گذشته یک روزنامه به صورت کذب مطرح کرده و امروز هم مجددا پیگیری کردیم و کماکان روی این خبر کذب اصرار دارند. درحالی که ما هیچ بسته بلندمدت بالای چهارماه را در طول یک سال و نیم گذشته نداشتهایم و هیچ بستهای تا روز ۵ دی ماه که روز افزایش افزایش تعرفه بود حذف نشده است بلکه با افزایش ۳۴ درصدی برای ترافیک بینالمللی مواجه شده است.
وی خاطرنشان کرد: اپراتورها بستههایی را معرفی کردند اما در رسانهها اعلام شد که قیمت بستهها با قیمت پنج سال پیش متفاوت بوده و ما بعد از آن اعلام کردیم حذف شود تا فضا آرام شود. بستههای جدیدی به وجود آمده است که از قدیم نبوده اما چون از نظر قیمت به تایید سازمان تنظیم مقررات نرسیده است دست نگه داشتیم تا تجدیدنظر صورت بگیرد. اما در آن صورت اگر مشکلی درباره حذف بستهها وجود دارد اطلاع دهید تا پیگیری کنیم.
وزیر ارتباطات همچنین با نشان دادن بسته ۱۵ گیگ ایرانسل که در گذشته قیمت آن ۶۵ هزار تومان بود و با افزایش ۳۴ درصدی به ۸۳ هزار تومان رسیده است، گفت: این ذهنیت شما است که وقتی اخبار کذبی را منتشر میکنند بگویید ندیدیم اما الان مشخص شد که این موضوع در حوزه اینترنت است. اعلام شد که بسته چهارماهه وجود ندارد اما مشخص شد که وجود دارد. برخی رسانهها خبر کذب حذف بستههای بلندمدت را منتشر میکنند که صحت ندارد و فضا را ملتهب میسازند.
انتهای پیام/
نظر شما