تحولات منطقه

آمار منتشر شده از خبرگزاری‌های چینی نشان می‌دهد که آمار تقلب در میان دانشجویان این کشور به اندازه‌ای زیاد است که در فرآیند تقلب دانشجویان از جایگزین استفاده می‌کنند.

رسوایی چینی‌ها در تقلب دانشجویان؛ فرستادن آدم جایگزین به جلسه امتحان
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش چاینادیلی، اسناد فاش شده در چین که اخیراً منتشر شده است، نشان می‌دهد که در دانشگاه آزاد گوانگژو در استان گوانگدونگ، بیش از ۲ هزار نفر در سال ۲۰۲۲ میلادی، برای شرکت در امتحانات خود از یک فرد جایگزین استفاده کردند و خودشان در امتحان حاضر نشدند. به این ترتیب سؤالاتی در مورد مشروعیت برخی از برنامه‌های درسی مدارک آنلاین در دانشگاه های این کشور ایجاد شده است.

این دانشگاه طیف گسترده ای از برنامه های تحصیلی را ارائه می‌دهد و در بین افراد شاغل که امیدوارند برای بهبود چشم انداز شغلی آینده خود اعتبار بیشتری کسب کنند، محبوب است.

رسانه‌های چینی می‌گویند که مدیران مربوطه اقدام درستی در این خصوص انجام نداده‌اند که سبب افزایش تقلب شده است.

این افشاگری دامنه بالقوه تقلب در سیستم آموزش بزرگسالان کشور را آشکار کرده است.

آمارهای تقلب نشان می دهد که در همان دانشگاه آزاد گوانگژو در سال ۲۰۲۲ میلادی، در مجموع ۲ هزار و ۸۳۱ نفر مورد آزمایش قرار گرفتند که از این تعداد ۲هزار و ۹۳ از فرد جایگزین در امتحانات استفاده کرده‌اند.

یکی از کاربران در پلتفرم میکروبلاگینگ Sina Weibo با اشاره به کلیشه ای گسترده برای آموزش بزرگسالان اظهار داشت: "بسیاری از افرادی که در چنین برنامه هایی شرکت می کنند فقط برای دریافت مدرک پول معامله می کنند." "این توضیح می دهد که چرا چنین مدرک هایی کمتر به رسمیت شناخته می شوند."

یکی دیگر از کاربران Sina Weibo اظهار داشت: "مشکل به احتمال زیاد گسترده تر از آنچه اسناد فاش کرده اند."

اما دانشگاه آزاد گوانگژو در بیانیه‌ای کوتا از افشاگری رسانه‌ها به‌عنوان نوعی نظارت استقبال کرد و افزود که یکی از معاونان دانشگاه که بر چنین اموری نظارت می‌کرد و مسئول سایت آزمایشی دانشگاه بود، در پی تحقیقات اخراج شد.

این دانشگاه همچنین اعلام کرده که دو کارمند دیگر را با کاهش حقوق مجازات کرده و شش نفر دیگر را مورد انتقاد قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: نمرات دانشجویانی که از تقلب استفاده کرده‌اند، باطل خواهد شد.

دانشگاه آزاد چین بخش مرکزی سیستم آموزش بزرگسالان چین است که به طور فزاینده ای به دوره های آنلاین برای کمک به کارمندان برای ادامه تحصیل در بازار کار رقابتی متکی است.

اگرچه مدارک ارائه شده توسط ارائه دهندگان دوره های آنلاین ارزشی برابر با دانشگاه های رایج دارد، اما علیرغم محبوبیت روزافزون آموزش بزرگسالان به عنوان مسیری سریع برای کسب اعتبار علمی بهتر، دارندگان چنین مدارکی معمولاً با تبعیض در محل کار مواجه می شوند.

در سال ۲۰۲۲، بیش از ۲۸ میلیون چینی در آموزش بزرگسالان ثبت نام کردند، در مقایسه با تنها ۲.۱ میلیون ثبت نام در سال ۲۰۱۶، این آمار قابل توجه بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.