به گزارش قدس خراسان، مهین شورورزی اظهار کرد: نظارت بر ایمنی و ارتقا کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی جزو اهداف و وظایف کارشناسان این معاونت است.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با توجه به بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان و درخواست آن واحد تولیدی ۱۱۲ کیلوگرم مواد لبنی فاسد که مجوز مصرف انسانی نداشتند معدوم شد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت سلامت جامعه و حساسیت تولید در کارخانه های فراورده لبنی شهروندان بایستی مواد غذایی، آشامیدنی و اقلام سلامت محور را از مراکز مجاز تهیه کنند.
نظر شما