تحولات منطقه

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از رایزنی با دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از بورس وطن خبر داد و گفت: در حال حاضر سازمان زمین شناسی کشور برای استفاده از این بورس اعلام آمادگی کرده است.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم خبر داد: 
رایزنی با دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از بورس وطن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هاشم داداش پور، از تعریف ۱۰ نوع بورس دانشجویی در وزارت علوم خبر داد و اظهار کرد: هدف از بورس وطن (شهید حاج قاسم سلیمانی) تربیت نیروی متخصص در کشورهای دیگر با هدف توسعه روابط علمی اقتصادی فرهنگی اجتماعی با آن کشور در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد است.

وی در ادامه تصریح کرد: بورس وطن هدفش این است بتواند نیاز نیرو انسانی خود را بجای اینکه از داخل کشور به خارج از کشور تامین کند، این نیروها در خارج از کشور تربیت شوند؛ یعنی دانشحویان ایرانی که در رشته خاص فارغ‌التحصیل شده اند و به خارج از  کشور می روند و در راستای نیازهای آن دستگاه مقاطعی را در آن کشور تحصیل می کند.

معاون وزیر علوم تاکید کرد: به طور مثال در حوزه سازمان زمین شناسی اگر این سازمان بخواهد ارتباطات خود را در محیط بین المللی ارتقا ببخشد، شناخت آن محیط اهمیت دارد. این امکان زمانی اتفاق می افتد که دانشجو در آن کشور تحصیل و فهم عمیق تری پیدا کند تا بتواند ظرفیت هایی برای کشور در حوزه مورد نظر ایجاد کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور با بیان اینکه استفاده از بورس وطن شروع شده است، گفت: محدودیتی در این زمینه وجود ندارد، سایر دستگاه های اجرایی نیز بسته به نیازی که دارند، می توانند درخواست بورس وطن بدهند.

داداش پور خاطرنشان کرد: در حال حاضر سازمان زمین شناسی کشور درخواست استفاده از بورس وطن داده و رایزنی برای استفاده از این بورس با دستگاه های اجرایی نیز آغاز شده است.

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از ابتدای سال جاری با تعریف بورس های فنی مهندسی(شهید چمران)، علوم پایه(شهید احمدی روشن)، علوم انسانی(شهید علامه طباطبایی)، سلامت(شهید کاظم آشتیانی) و هنر(شهید آوینی) در حوزه تامین اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و بورس های دانش(شهید فهمیده)، مشاغل(شهید رجایی)، ابرار(شهید هادی)، وطن(شهید قاسم سلیمانی)، بورس کوتاه مدت خارج و کوتاه مدت داخل کشور (شهید سیدحسین علم الهدی)، سرآمدان(شهید مجید شهریاری) و بنگاه‌های اقتصادی(شهید طهرانی مقدم) در حوزه دانشجویی، سبد بورس‌های ۱۳ گانه تدوین کرد و بسیاری از این بورس‌ها از سال تحصیلی جاری تحصیلی اجرایی می‌شود و در این صورت تأمین هیات علمی به منظور ایجاد و تقویت رشته/گرایش های اولویت دار و مورد نیاز کشور بر اساس اسناد بالادستی از جمله رشته های: هنر، بین رشته ای، علوم دریایی، نوظهور و تقویت متوازن مراکز آموزشی و پژوهشی کشور صورت می گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.