تحولات منطقه

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی گفت: با رویکرد پیشگیرانه به همه واحدهای تولید مواد غدایی تذکرات لازم داده می‌شود تا محصولی که در نهایت به دست مصرف کننده می‌رسد، سلامتی کامل را داشته باشد.

رویکرد اداره استاندارد، پیشگیرانه و ارائه محصول سالم است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سید محمدرضا سجادی اظهار کرد: با توجه به آنکه مادر خراسان رضوی قطب صنایع غذایی هستیم، پرداختن به این موضوع از جهات مختلف اهمیت دارد و ما نیز هم  در سازمان ملی استاندارد ایران و همچنین در اداره کل استاندارد خراسان رضوی به این حوزه اهمیت ویژه‌ای می‌دهیم. 

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با تاکید به این که دلیل حضورش در این نمایشگاه‌ها، ارتباط بیشتر با فعالان این عرصه است، بیان کرد: با بازدید از این گونه نمایشگاه‌ها نیازهای استاندارد سازی را شناسایی و فعالیت‌های این قسمت را بیشتر می‌کنیم. از این رو به مسوولینی که در این نمایشگاه حضور پیدا کردند بحث استانداردسازی را مطرح شد.

وی با اشاره به آن که در ارتباط با بحث استاندارد  محصولات کشاورزی که یکی از دغدغه های بسیاری از فعالان این عرصه است، اظهار کرد: برای اجرای این مهم در سازمان ملی استاندارد فعالیت‌هایی داریم و از این رو در بحث حد مجاز آلاینده‌های محصولات کشاورزی نشان‌هایی است که اعطا می‌شود.همچنین در خصوص میزان کود، سموم و آفت کش‌ها نیز چون همه این ها مواردی است که به نوعی با سلامتی مردم ارتباط دارد،  استانداردهای متعددی داریم.

سجادی افزود: دربعضی موارد استانداردها اجباری بوده و همچنین این استاندارد اجباری توسعه نیز پیدا کرده است. لذا دراین همکاری‌های مشترک که با دستگاه های مختلف تعریف می کنیم، سعی شده به نمایندگی از مردم بحث کیفیت و ایمنی که در این محصولات لازم است، وجودداشته باشد و سلامتی مردم را تهدید نکند. 

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی بیان کرد: بالطبع ما در اداره کل استاندارد خراسان رضوی نمونه برداری‌هایی متعددی از واحدهای تولیدی در حوزه صنایع غذایی داریم‌ و این مسائل را کنترل می‌کنیم. 

وی ادامه داد: همیشه یکی از دغدغه‌های فعالان این عرصه این است که محصولات کشاورزی که به آن‌ها تحمیل می‌شود، ممکن است مشکلاتی داشته باشد؟ از این رو مدیران کنترل کیفیتی که در واحدهای تولیدی مستقر هستند، یکی از وظایف شان این موضوع قرارداده شده است که محصولات دریافتی را کنترل کنند.

سجادی با اشاره به نشان‌های مختلف در استاندارد اظهار کرد: نشان‌های دیگری که مرتبط با صنایع غذایی است در بحث استاندارد وجود دارد. مانند نشان حلال که از نشانه‌های مهم است که می‌تواند در صادرات محصولات غذایی کمک کند و به کشورهای مختلف به خصوص کشورهای اسلامی و یا در کشورهای غیر اسلامی  که برای مسلمانان ساکن در آن جا می‌تواند  این نشان بسیار مهم باشد.لازم به ذکر است که این نشان نیز در سازمان ملی استاندارد داده می‌شود. 

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی تاکید کرد:  به هرحال در عرصه محصولات کشاورزی جای کار بسیار زیاد است و در واقع هم باید در تدوین استانداردها فعالیت بیشتری انجام شود و همچنین مهم تر از این بحث اجرای آن است.از این رو ما نیز در کنار دستگاه‌های اجرایی دیگر اعلام آمادگی می‌کنیم که در این عرصه هماهنگ باشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.