به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجتالاسلام والمسلمین بهمنپور رئیس مرکز تحقیقات کالج اسلامی لندن در نخستین همایش طلاب زباندان و مستعدان عرصه بینالملل حوزه علمیه خراسان که با حضور بیش از ۸۰نفر از مبلغان عرصه بینالملل در هتل ولایت برگزار شد، با بیان اینکه ایجاد نخستین ریشههای طلاب زباندان از زمان امام راحل(ره) بود، اظهار کرد: این موضوع از آن زمان بود که در حوزه علمیه طلابی با زبانها و فرهنگهای مختلف تربیت و پرورش یافتند و رهبر معظم انقلاب هم این راه را با جدیت دنبال کردند و جهاد تبیین در عرصه بینالملل همین راه جهادگران حوزه است.
وی ضمن اشاره به تقویت فعالیتهای بینالمللی در حوزه علمیه خراسان، ابراز کرد: حوزه علمیه خراسان میتواند با تأسی به امام زمان(عج) و هماهنگی با شورای سیاستگذاری فرهنگی، نقش ویژهای را ایفا کند.
رئیس مرکز تحقیقات کالج اسلامی لندن با بیان اینکه شورای سیاستگذاری فرهنگی آمادگی دارد با مدیریت حوزه علمیه خراسان در راستای تربیت هدفمند طلاب و اعزام آنان همکاری لازم را به عمل آورد، تأکید کرد: انتظار ما تربیت طلابی است که از فضل معنوی برخوردار بوده و بتوانند با فرهنگ دیگر کشورها نیز آشنا باشند.
حجت الاسلام والمسلمین بهمنپور با اشاره به اینکه در این پیچ تاریخی، طلاب باید سازنده تاریخ باشند و در علل حوادث تاریخی قرار گیرند و این امر با توجه به پیشینه کهن حوزه خراسان ممکن است، اظهار کرد: هدف بیشترین فعالیتها در حوزه بینالملل، مسلمانهایی هستند که میخواهیم به ایمان و اعتقاداتشان عمق ببخشیم.
وی خطاب به طلاب زباندان، با بیان اینکه در عرصه تبلیغ و در گفتوگو با دیگر ادیان، صرف زباندانی کافی نیست و باید با فرهنگشان آشنا بود تا وجدان آنان را بیدار کرد، خاطرنشان کرد: در مسئله غزه ملیتهای مختلف با شور و شوق آمدند؛ ندای وجدانشان بود که مخاطب قرار گرفت که بیدار شدند و به این جنایت در غزه پاسخ دادند.
رئیس مرکز تحقیقات کالج اسلامی لندن به کریس هیور اشاره کرد که سالها تبلیغ اسلام داشت و گفت: وی از سال ۲۰۱۱ مأمور شد اسلام را برای مسیحیان توضیح دهد، آنقدر اسلام را برای مسیحیان زیبا توضیح میداد که مسیحیان میپنداشتند او مسلمان است، او همواره میگفت من اسلام را آنطور که درک کردم ترجمه میکنم که همه، مفاهیم آن را بفهمند؛ کلام طلاب زباندان نیز باید اینگونه در مخاطب خود اثر بگذارد.
حجت الاسلام والمسلمین بهمنپور ادامه داد: باید مجموعه مفاهیم، ارزشها و مسائل را در عرصه دین آنطور به مخاطب خود عرضه کنیم که جذابیت در کلام وجود داشته باشد و اینگونه اسلام تمدنی را در جهان بیش از پیش اشاعه دهیم.
نظر شما