به گزارش قدس خراسان، فهیمه رئیس زاده اظهار کرد: زیبایی درختان و سبزهها با رنگهای شفاف خود ما را چنان به وجد میآورد که یک پاکیزگی و تمیزی خاصی را در چشمان هرکدام از ما نمایان میکند و جنگل و رود و چشمه سارها و کوهها و دریاهای این مرز و بوم هر یک سخنی با انسان دارند. باید به این باور برسیم طبیعت خانه دوم ما و شاید که بهتر خانه اصلی خود بدانیم ولی نیمنگاهی به اطراف خودمان بیندازیم که بیتفاوت با رهاسازی زبالههای خود شاهد انباشت پسماند در حاشیه جادهها و طبیعت هستیم که باید همه ما به ارتقای فرهنگ سفر و دوستی با طبیعت مقید شویم.
وی اذعان کرد: هرساله شاهد زبالههای فراوان در دل طبیعت در جنگل، کوه و دریا و حتی متأسفانه در حاشیه جادهها هستیم که نمای بد و زشتی را به این طبیعت زیبا داده و میدهد، اگر هر خانوادهای بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کند شاهد این همه بیمهری به طبیعت نخواهیم بود.
رئیس زاده افزود: گرچه همه ما حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست را به سازمانهای مربوطه ربط میدهیم ولی وظیفه ما مردم در این زمینه به کجا رفته است و برای حفظ و حراست طبیعت به عنوان میراث آیندگان چه اقدامی انجام دادهایم که باید این امر مورد توجه بیش از پیش همه ما قرار گیرد.
این فعال محیظ زیست ادامه داد: زبالهها نه تنها تازگی و شادابی را از طبیعت میگیرند بلکه سرزندگی و حس زندگی را از موجودات زنده به خصوص انسان میگیرد حال آنکه اگر طبیعتی وجود نداشته باشد؛ انسان امروزی با تمام مشکلات و دغدغههایی که دارد کجا روحش را صیقل دهد و جانی تازه کند و کجا بهتر از دامان سبز طبیعت میتواند این آرامش را پیدا کرد.
وی بیان کرد: همه ما به گونهای به سفر در اطراف شهر و یا خارج شهرستان در ایام تعطیلات نوروز خواهیم رفت، جا دارد؛ در این ایام با وقت کم و حجم بسیار بالای مسافرتها و رفتوآمد در جادههای بین شهری کشور عزیزمان، رعایت اصول فرهنگی در حفظ محیط زیست به عنوان مقولهای حیاتی که میراثی است برای آیندگان را به خوبی ادا کنیم. در این رفت و آمدها اگر نگاه کوچکی به جادهها داشته باشیم؛ انباشت حجم وسیعی از زباله و پسماند در حاشیه جادهها و طبیعت زیبنده هیچ انسان قانونمدار نیست و فاصله بسیاری با پیشینه فرهنگی و تمدنی خودمان دارد.
نظر شما