به گزارش قدس خراسان، محمد سیاح با بیان اینکه همواره در طرحهای تشدید نظارتهای بهداشتی، دامپزشکی موظف به اجرای یکی از حساسترین وظایف حاکمیتی خود که شامل نظارت بر تولید و استحصال گوشت و سایر فرآوردههای خام دامی، تامین و پایداری سلامت و امنیت غذایی شهروندان است، اظهار کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، از تاریخ ۱۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ آغاز و تا تاریخ ۲۲ فروردین ماه سال جاری ادامه دارد که تا کنون، ۲ هزار و ۲۰۳ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و همچنین سایر اماکن اقامتی و پذیرایی انجام شده است.
وی در ادامه افزود: در این بازدیدها تا کنون ۱۶۸ مورد غیر بهداشتی توسط بازرسان مشاهده، که تذکرات لازم با تنظیم صورتجلسه به متصدیان واحدها داده شده، همچنین از فعالیت ۱۴ واحد صنفی بدلیل عبور از خط قرمزهای بهداشتی وعدم رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی جلوگیری بعمل آمده است.
این مقام مسئول یادآور شد: بازرسان بهداشتی این شبکه در این مدت ۹ هزار و ۲۵۷ کیلوگرم انواع فرآورده خام و نهاده دامی مشکوک را کشف و توقیف کردهاند که مقدار ۲۵۰ کیلوگرم از فرآوردههای توقیفی بدلیل نداشتن شرایط بهداشتی دامپزشکی از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم گردیده است.
نظر شما