تحولات منطقه

مرکز آمار بیشترین افزایش و کاهش قیمت کالاهای خوراکی در اسفند ماه ۱۴۰۲ را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۲) اعلام کرد.

جزییات تغییر قیمت مواد غذایی/ گوشت قرمز گران،‌ مرغ ارزان شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مرکز آمار ایران در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور را اعلام کرد که بدین شرح است:

- نان و غلات:

در این گروه، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ۲.۷ درصد، شیرینی خشک با ۲.۲ درصد و ماکارونی با ۱.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

- گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام ماهی قزل آلا با ۲.۱ درصد، گوشت گوسفند با ۱.۷ درصد و کنسرو تن ماهی با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۱.۹- درصد است.

- لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با شش درصد و ماست پاستوریزه با ۱.۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن مایع با ۰.۵- درصد، روغن نباتی جامد با ۰.۲- درصد، و تخم مرغ ماشینی با ۰.۱- درصد است.

- میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به موز با ۱۳.۵ درصد و انار با ۷.۵ درصد است.

- سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به فلفل دلمه‌ای با ۱۵.۷ درصد، خیار با ۶.۱ درصد، لپه و عدس با ۵.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ۷.۸- درصد و قارچ با ۰.۳- درصد است.

- قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۳.۶ درصد، سس گوجه فرنگی با ۲.۴ درصد و قند با ۲.۰ درصد است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.