تحولات منطقه

یک کارشناس اقتصادی: باید حرایم بهداشتی که چند ده سال بدون هیچ تغییری بوده است؛ با تکنولوژی روز اصلاح شوند. با اصلاح و کاهش حرایم بهداشتی، می توانیم فضای مساعدتری را برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در صنعت دام ایجاد کنیم.

محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و  توسعه بخش کشاورزی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

امیرحسین اقبالی کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت مشارکت مردم در بخش کشاورزی گفت: مشارکت مردم در بخش کشاورزی برای رشد و توسعه صنعت ضروری است. زمانی که افراد برای راه اندازی کسب و کار خود و سرمایه گذاری در تولیدات کشاورزی توانمند شوند، منجر به افزایش بهره وری، نوآوری و رشد اقتصادی می شود. با رفع موانع راه اندازی کسب و کار در صنعت دامپروری، افراد بیشتری برای ورود به این بخش تشویق می شوند و در موفقیت آن سهیم می شوند.

وی با اشاره به نقش محدودیت ها و حرایم بهداشتی در صنعت دامداری گفت: هدف سازمان دامپزشکی با اعمال محدودیت های بهداشتی برای ورود و فعالیت مشاغل در صنعت دامپروری، جلوگیری از شیوع بیماری ها و حفظ سلامت حیوانات است. با این حال، این محدودیت ها همچنین می تواند به عنوان یک مانع برای افرادی که می خواهند کسب و کار خود را در این بخش راه اندازی کنند، عمل کند.

این کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت اصلاح و کاهش حرایم بهداشتی گفت: این در حالی است که فناوری کنترل بیماری‌های دامی در جهان در سال‌های اخیر پیشرفت قابل‌توجهی داشته است و برای تسهیل در رشد بخش کشاورزی، همگامی با این پیشرفت‌ها برای ایران ضروری است و باید حرایم بهداشتی که چند ده سال بدون هیچ تغییری بوده است؛ با تکنولوژی روز به روز شود. با اصلاح و کاهش حرایم بهداشتی توسط سازمان دامپزشکی، می توانیم فضای مساعدتری را برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در صنعت دام ایجاد کنیم که نه تنها افراد بیشتری را تشویق می کند تا کسب و کار خود را در این بخش راه اندازی کنند، بلکه منجر به افزایش بهره وری، نوآوری و رشد اقتصادی می شود.

وی با اشاره به مزایای حذف محدودیت ها و حرایم بهداشتی گفت: حذف محدودیت ها و حرایم بهداشتی در صنعت دامداری مزایای متعددی دارد. اول از همه، به افراد بیشتری اجازه می دهد وارد این بخش شده و کسب و کار خود را راه اندازی کنند، که منجر به افزایش رقابت، نوآوری و سرمایه گذاری می شود. این در نهایت منجر به یک صنعت کشاورزی پویاتر و پر رونق می شود که به طور قابل توجهی به اقتصاد کشور کمک می کند. علاوه بر این، با اصلاح حرایم بهداشتی، به سمت پذیرش فناوری‌های مدرن برای کنترل بیماری‌های دامی، تضمین سلامت و ایمنی دام و در عین حال از رشد این بخش با کاهش موانع پیش روی تولید حرکت خواهیم کرد حمایت کند. از همین رو دولت با فراهم کردن فرصت‌های بیشتر برای کارآفرینی و سرمایه‌گذاری، می‌تواند به رشد اقتصادی، ایجاد شغل و کاهش فقر در مناطق روستایی کمک کند.

اقبالی  گفت: محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی اعمال‌شده از سوی سازمان دامپزشکی در ایران به‌عنوان مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و مانع رشد و توسعه بخش کشاورزی است. با اصلاح این محدودیت ها و اتخاذ فناوری های مدرن برای کنترل بیماری های دامی، دولت می تواند محیط مساعدتری را برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در این بخش ایجاد کند. حذف محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی، افراد را قادر می‌سازد تا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و توسعه دهند که منجر به افزایش بهره‌وری، نوآوری و رشد اقتصادی می‌شود. همچنین به ایران کمک می کند تا با پیشرفت های جهانی در فناوری کشاورزی همگام شود و رقابت خود را در بازار بین المللی حفظ کند و مشارکت مردم در جهش تولید را تسهیل کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.