به گزارش قدس آنلاین، برنامه جهانی غذا در بیانیهای اعلام کرد: ما هر ماه به بیش از یک میلیون نفر در غزه کمکهای غذایی ضروری میرسانیم. بعد از ۲۰۰ روز از جنگ اسرائیل در غزه نیمی از ساکنان این منطقه از گرسنگی رنج میبرند.
برنامه جهانی غذا ۲۰ آوریل اعلام کرد از آغاز ماه تنها ۳۹۲ کامیون حامل مواد غذایی وارد نوار غزه شده و این مقدار از کمکها صرفا یک قطره از اقیانوس نیازهای مردم غزه را تامین میکند.
برنامه جهانی غذا بر لزوم آتشبس در نوار غزه تاکید کرد.
طبق گزارش سما، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر جنگ ویرانگری را علیه غزه به راه انداخته است که بیش از ۱۱۰ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشته است. بیشتر قربانیان زن و کودک هستند. این جنگ منجر به ویرانی گسترده و گرسنگی و قحطی در نوار غزه شده است.
بهرغم صدور قطعنامهای از سوی شورای امنیت درباره لزوم توقف فوری جنگ غزه و حکم دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم توقف نسلکشی، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه این منطقه ادامه میدهد.
این در حالیست که دیوید ساترفیلد، فرستاده ویژه آمریکا در امور بشردوستانه مدعی شد: «اسرائیل در هفتههای گذشته اقدامات مهمی در خصوص ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه انجام داد.» اما با این حال او اذعان کرد همچنان کارهای زیادی وجود دارد که باید صورت پذیرد چرا که خطر گرسنگی در نوار غزه بهویژه در شمال «بسیار شدید» است.
وی درباره رضایت واشنگتن از تحرکات رژیم صهیونیستی و درخواست اخیر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از این رژیم برای اتخاذ اقداماتی برای کاهش بحران انسانی در غزه گفت: «اگر اسرائیل اقداماتی اتخاذ نکند حمایتمان از اسرائیل را مشروط میکنیم.»
فرستاده آمریکا بر تلاش بیشتر برای ورود کمکها به نوار غزه تاکید کرد.
سازمان ملل از مدتها پیش درباره موانعی که درخصوص ورود کمکها و توزیع آن در نوار غزه وجود دارد، صحبت کرده است. دفتر اطلاعرسانی دولتی غزه نیز ادعاهای آمریکا در خصوص ورود روزانه ۴۰۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه به غزه را دروغ دانست.
این نهاد فلسطینی تاکید کرد: ادعای اسرائیل و آمریکا درباره افزایش تعداد کامیونهایی که وارد نوار غزه میشوند، کذب محض است. مجموعا روزانه بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه وارد غزه میشود و از آغاز ماه کنونی تعداد کامیونها بیشتر از ۲۸۰۰ کامیون نبوده است.
نظر شما