به گزارش قدس خراسان، برات الله زیدآبادی با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۰۹ هزار و ۲۸ مورد بازدید از واحدهای صنفی عرضه غذا تحت نظارت دامپزشکی شهرستان انجام شده است، اظهار کرد: در این مدت تعداد ۷۶۵ مورد فرآورده خام دامی غیربهداشتی کشف و ضبط شد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار به انجام ۱۰۸۷ مورد آزمایش و ۲۵ مورد نمونهبرداری توسط دامپزشکی سبزوار اشاره کرد و گفت: در این مدت ۲۷۰ هزار و ۲۵۴ کیلوگرم فرآوردههای دامی ضبط و ۳ واحد صنفی پلمب شد و ۷۵ مورد به مراجع قضایی ارجاع شدند.
وی ضمن هشدار به رستورانها و اغذیهفروشیها عنوان کرد: تمامی رستورانها و اغذیهفروشیها به لحاظ کیفیت محصولات غذایی و بهداشتی زیر ذرهبین گزارشهای مردمی و مسئولین قرار دارند.
زیدآبادی از فعالیت ۳۹۸ رستوران، اغذیهفروشی، جگرکی و طباخی و غیره در شهرستان خبر داد و افزود: تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی در این واحدهای صنفی توسط کارشناسان نظارت شبکه دامپزشکی به صورت مستمر بازرسی میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار با تأکید بر عدم مسامحه با متخلفین بهداشتی دامپزشکی، گفت: بهترین بازرسان بر عملکرد واحدهای صنفی، خود مردم هستند که هر روزه ضمن تماس با صندوق صوتی ۱۵۱۲ و یا تلفن شبکه دامپزشکی، موارد مشکوک و تخلف صورت گرفته را به کارشناسان نظارت گزارش میدهند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سبزوار در مسیر زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام هشتم قرار دارد، مسافران با توقف در این شهرستان و صرف غذا در رستورانها و اغذیهفروشیها بر کیفیت محصولات غذایی، نظارت ویژه دارند و برخی مواقع شکایتهای خود را به این شبکه ارجاع میدهند.
زیدآبادی در ادامه به واحدهای صنفی عرضه غذا برای حفظ اعتبار برند خود، هشدار داد: با عمل کردن به نظرات کارشناسان نظارت شبکه دامپزشکی در خصوص تهیه و نگهداری فراوردههای خام دامی (گوشت سفید و قرمز، تهیه گوشت چرخ شده جهت تهیه کباب و...) طبق قوانین و ضوابط سازمان دامپزشکی مراقب حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و همچنین اعتبار برند خود باشند.
نظر شما