کارگروه ملی ارتقا سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد.

تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای تولید غذای سالم

محمداسماعیل مطلق؛ رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در نخستین جلسه این کارگروه گفت: ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی و تامین غذای سالم و با کیفیت برای مردم کشور باید در اولویت دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار گیرد.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی خاطر نشان کرد: این کارگروه به منظور هم افزایی و تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای تولید غذای سالم که نقش مهمی در پیشگیری از انواع بیماری‌ها و افزایش کیفی امید به زندگی مردم دارد و همچنین تحقق رهنمودهای رئیس جمهور شهید مبنی بر "انسان سالم محور توسعه" تشکیل شده است.

در این جلسه مقرر شد آیین‌نامه اجرایی بند الحاقی ۴ ماده ۷۱ قانون هفتم توسعه برای سنجش باقیمانده سموم کشاورزی، نیترات و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و باقی مانده‌های دارویی دامی در زنجیره تامین غذا با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران تدوین شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.