تحولات منطقه

٢ میلیون دلار کالا از بازارچه مرزی باجگیران صادر شد.

صادرات ٢ میلیون دلاری از بازارچه مرزی باجگیران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس حراسان، علی رحمتی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ٢ میلیون و ١٠٠ هزار دلار انواع کالاها به وزن بیش از ٩٩ تن از بازارچه مرزی باجگیران به مقصد ترکمنستان و کشورهای آسیای میانه صادرشده است.

مدیر بازارچه مرزی باجگیران میزان واردات انجام‌شده طی همین بازه زمانی را ١۴ هزار و ۶٠٠ دلار به وزن ٧ هزار و ٣٠٠ کیلوگرم دانست و تصریح کرد: در حوزه تردد مسافری نیز مجموعاً ٣٨ هزار و ٧١٨ تردد به ثبت رسیده است که ١١ هزار و ٣۶۴ نفر به کشور ترکمنستان وارد شدند و بیش از ٢٧ هزار نفر نیز اتباع ترکمن به بازارچه ایرانی ورود داشته‌اند.

وی با بیان این مطلب که بیشترین صادرات کالایی انجام‌شده به فرش و فرشینه اختصاص دارد، گفت: میزان اشتغال ایجادشده در این بازارچه حدود ٣۵٠ نفر به‌صورت مستقیم و ٧٠٠ نفر به‌صورت غیرمستقیم است که طی ماه‌های آینده احتمال افزایش در میزان اشتغال وجود دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha