آن طور که رسانه ها خبر داده اند کشورهای غربی به‌ ویژه ایالات متحده و آلمان، به درخواست‌ های مقام‌ های ارشد کشورهای مختلف و سازمان‌ های فعال در زمینه امور بشردوستانه توجه چندانی نکرده‌ اند و همچنان به تدارک نظامی رژیم صهیونیستی ادامه می‌ دهند.

پشت پرده فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی؛ آمریکا و آلمان در صدر

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI)، ایالات متحده به عنوان تامین کننده اصلی تسلیحات به رژیم صهیونیستی، ۶۹ درصد از واردات تسلیحات تل آویو را بین سال‌ های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ تامین کرده است.

در این گزارش آمده است: از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) گذشته که درگیری‌ های اخیر در غزه آغاز شد، ایالات متحده به طور قابل توجهی حمایت نظامی خود از رژیم صهیونیستی را تقویت کرده و بیش از ۱۰۰ فروش تسلیحاتی جداگانه به این رژیم را تایید و ارائه کرده است.

بنیاد دفاع از دموکراسی‌ ها (FDD) مستقر در واشنگتن گزارش داد که این تسلیحات شامل طیف گسترده‌ ای از سلاح‌ ها و مهمات مانند مهمات سامانه‌ های دفاع هوایی، مهمات هدایت شونده دقیق (PGMs)، گلوله‌ های توپخانه، گلوله‌ های تانک و سلاح‌ های کوچک است.

سایر محموله‌ های تسلیحاتی ارسالی از سوی واشنگتن به رژیم صهیونیستی شامل گلوله‌ های توپخانه ۱۵۵ میلی متری، موشک‌ های هلفایر، مهمات ۳۰ میلی متری و گلوله‌ های تانک ۱۲۰ میلی متری، دستگاه‌ های دید در شب PVS-۱۴ و بمب‌ های سنگرشکن بوده است.
خبرگزاری آناتولی هم در گزارشی به این نکته اشاره کرد که پس از آمریکا، آلمان با اختصاص دادن ۲۵ درصد از واردات تسلیحات رژیم صهیونیستی بین سال‌ های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، مقام دومین صادرکننده بزرگ تسلیحات به این رژیم را به خود اختصاص داده است.

بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌ المللی استکهلم، برلین تأمین‌کننده اصلی کشتی‌ های جنگی، موتورهای وسایل نقلیه و هواپیما و اژدر برای رژیم صهیونیستی است و حتی پرداخت یک سوم از هزینه این تسلیحات را در قالب کمک‌ های نظامی به تل‌ آویو بر عهده گرفته است.

آلمان در سال ۲۰۲۳ تسلیحات قابل توجهی به رژیم صهیونیستی صادر کرد، از جمله ناوهای جنگی که در جریان حمله فعلی این رژیم به غزه فعالانه در حملات دریایی شرکت کرده و در محاصره غزه توسط نیروی دریایی رژیم صهیونیستی نقش داشته‌ اند.

آلمان همچنین صادرکننده موتورهای دیزلی برای تانک‌ های مرکاوا-۴ رژیم صهیونیستی است که از اکتبر سال گذشته میلادی، این تانک‌ ها در حملات به غیرنظامیان و زیرساخت‌ های غزه مورد استفاده قرار گرفته‌ اند.

در این زمینه حتی هفته نامه آلمانی اشپیگل در ژانویه امسال گزارش داد که برلین پس از درخواست رژیم صهیونیستی در نوامبر سال گذشته میلادی، موافقت کرد که ۱۰ هزار گلوله مهمات تانک ۱۲۰ میلی متری را از انبارهای نظامی خود به این رژیم ارسال کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.