کتاب «غمسوزی» توسط سرکار خانم اعظم عظیمی به رشته تحریر در آمده است. او دانش آموخته حوزه علمیه خراسان، مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا سلام الله علیها و دانشگاه فردوسی مشهد میباشد و هم اینک به تدریس علوم عقلی، ادبیات فارسی و داستان نویسی در مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا سلام الله علیها و سایر مدارس خواهران مشغول است. این نویسنده مشهدی در کنار تدریس فلسفه و دیگر درسهای حوزوی به داستاننویسی و تدریس آن نیز میپردازد. از این نویسنده جوان تاکنون آثار متعددی به صورت مستقل و گروهی چاپ شده است.
کتاب غمسوزی در سال ۱۴۰۱ منتشر شده است و موفق به دریافت جایزه ادبی جلال آل احمد و عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی شده است.
«غمسوزی» داستانی است برای تلطیفِ سوزاندن رنج انسان در مواجهه با چیستی جهان و روایتی قابل اعتنا و تأمل در حوزه داستانهای اندیشهمحور و فلسفی که با نثری روان و بدون پیچیدگی، یکی از سختترین سؤالهای میراث ازلی-ابدی انسان را به چالش میکشد.
اعظم عظیمی در این کتاب با روایتی لطیف، احساسی، چندلایه و تودرتو و با تمهیداتی دقیق به حوزه عشق ممنوعه ورود کرده است تا از دیالکتیک شوق عشق و رنج انسان به حقیقت معنابخش زندگی انسان برسد. این کتاب به زندگی مرد جوانی به نام فرحان میپردازد که در جستجوی ردپایی از حضور خداوند در زندگی و زمانه خود است. او میخواهد معنایی برای رنجهای خود در زندگی بیابد و در این مسیر چالشها و ماجراهایی متعددی را از سر میگذراند. خواندن کتاب غمسوزی را به همه کسانی که دغدغه دین و خداشناسی دارند توصیه میکنیم.
نظر شما