به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا شکوهی اظهارکرد: بر اساس استاندارد جهانی باید به ازای هر ۲۵ هزار جمعیت یک پایگاه دایر شود که در حال حاضر ۱۰ پایگاه اورژانس در شهرستان همدان فعال است
وی اضافه کرد: کمبود پایگاه های اورژانس موجب می شود برخی مواقع تیم های اورژانس دیرتر به ماموریت محوله برسند و مردم فکر می کنند که این مجموعه کوتاهی و کم کاری کرده است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: برای نمونه به تازگی ماموریتی در شهر همدان پیش آمد که همه پایگاه های اورژانس درون شهری را درگیر کرده بود و برای امداد رسانی به یک شهروند در خیابان کرمانشاه مجبور به اعزام آمبولانس از پایگاه گنجنامه شدیم.
شکوهی اضافه کرد: در طرح آمایش سرزمینی نیاز استان همدان به ایجاد پایگاه های جدید اورژانس برای رسیدن به استانداردها اعلام شده که این کار نیازمند تامین اعتبار مورد نیاز، نیروی انسانی و آمبولانس است.
وی گفت: سه ماهه ابتدایی سال جاری ۷۵ هزار و ۴۶۵ تماس با مرکز فوریت های پلیسی برقرار شده که ۱۶ هزار و ۷۸۱ مورد از تماس ها منجر به اعزام آمبولانس برای امداد رسانی شده است.
مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه اورژانس آژانس نیست گفت: برخی بر این باورند که در صورت تماس با مرکز فوریت های پزشکی ۱۱۵ به طور حتم باید برای امداد رسانی به آنها آمبولانس اعزام شود.
شکوهی ادامه داد: چهار کارشناس و پزشک تحصیلکرده در مرکز اورژانس حضور دارند که پس از شرح حال بیمار ، بر اساس اولویت بندی و اورژانس بودن امداد رسانی، نیاز به اعزام آمبولانس را تشخیص می دهند.
نظر شما