۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۶
کد خبر ۵۳۴۷۰۲

محمد علی رضایی-کنترل و نظارت ذبح دام در کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد با ظرفیت کشتار روزانه چهار هزار راس دام سبک زیر نظر متخصصان دامپزشکی استان و با رعایت نکات بهداشتی انجام می شود. شایان ذکر است روز گذشته خبر ابتلای دو شهروند خراسان رضوی به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در رسانه ها منتشر شد که این شهروندان به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی و ذبح غیر اصولی در بیمارستان بستری شدند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.