مذاکرات هستهای بهترین زمان برای ملاقات با بزرگمردی بود که فقدان وی ضایعه بزرگی برای شیعیان و دوستداران امامرضا(ع) به شمار میرود.
شرفیاب شدن به محضر آیتالله واعظطبسی موجب شد تا از نزدیک با دیدگاه یکی ازبزرگترین مردان انقلابی ایران آشنا شوم و شخصیت و روحیات ایشان برای من بسیار قابل توجه بود.
آیتالله واعظطبسی اطلاعات قابل توجه و در سطح بسیار بالایی از روند مذاکرات هستهای داشتند، به گونهای که بیانات ایشان نشان میداد به مصالح کشور و چگونگی انجام مذاکره اهتمام ویژهای داشتند. بیشک حمایت قاطع و همه جانبه ایشان از مذاکره و مذاکرهکنندگان قوت قلبی برای تیم مذاکرهکننده ایرانی بود تا با عنایت به توصیههای این عالم ربانی در مسیر عزت و استقلال کشور با انرژی بیشتری حرکت کنیم.
حضرت آیتالله واعظ طبسی، مدیری سختکوش و مقاوم بودند که ویژگیهای مدیریتی ایشان در دل خدماتی که از خود به یادگار گذاشتهاند هویداست. حمایت همهجانبه ایشان و تأکید بر پیروی از ولایتفقیه و حمایت از همه دولتها و دولت یازدهم نشاندهنده جامعیت مدیریت ایشان است. ویژگی قابل توجه آیتالله واعظطبسی که بسیار درخور تأمل بود کلاننگری و دیدِ بلند مدتی بود که ایشان نسبت به مسائل از خود نشان میدادند و همه مسائل را در کنار هم گذاشته و با بیطرفی و توجه به مصالح ملی به آن مینگریستند.
برخلاف عدهای که مسائل بی اهمیت را بزرگ جلوه میدهند و انرژی خود و کشور را در این راه تلف میکنند آیتالله واعظ طبسی با نگاه و زاویه دید بسیار کلان و جامعی به تصمیمات بزرگ میاندیشیدند. نوع سؤالها و هدایتهای ایشان به قدری راهبردی بود که متفاوت بودن ایشان را با دیگران محرز میساخت.
در نتیجه کلاننگری ایشان در طول مذاکرات هستهای شاهد حمایتهای راهبردی و کلان ایشان از تیم مذاکرهکننده بودیم. کلاننگری، عمق بینش و توجه به مسائل مهم از بارزترین صفات اخلاقی و مدیریتی ایشان بود که امروز شکوه آستان قدس رضوی وامدار مدیریت برجسته ایشان است و یقیناً آستان قدس رضوی با همت و تلاش حضرت آیتالله واعظطبسی نماد شکوه شیعه است.
آیت الله واعظطبسی در 2دیدار تیم مذاکرهکننده هستهای با نگاه عمیقی به روند مذاکرات همواره بر حرکت دقیق در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، حرکت در جهت استقلال کشور، حفظ عزت ایران اسلامی و جهان تشیع تأکید میکردند و معتقد بودند که خروجی مطلوب مذاکرات منجر به عزت ایران و شیعیان میشود از این رو حمایت قابل توجهی از تیم مذاکرهکننده به عمل میآوردند. بیشک یکی از مهمترین تأکیداتی که از ایشان در ذهن دارم توجه به حفظ عزت و افتخارآفرینی شیعه بود که در میان مابقی توصیهها بسیار مشهود بود.
عنایت ویژه ایشان به خادمی مردم از آنجا ناشی میشد که خود به عنوان خادم امام هشتم شیعیان سالهای سال طعم شیرین خدمت به مسلمان را چشیده بودند، از این رو هنگامی که اینجانب و جناب آقای دکتر ظریف وزیر محترم امور خارجه درخواست خادمی افتخاری آستان نورانی امام رضا(ع) را داشتیم، حضرت آیتالله واعظ طبسی با گشادهرویی و کرامت نفسی که داشتند ما را به این سمت مفتخر کردند. فقدان عالم ربانی و مرد بزرگی که خادمالرضایی خورشید تابناک پرونده حیات اوست ضایعهای بس بزرگ است. بی شک وجود ذی قیمتی از بین ما رفته و جز گردن نهادن بر حکم خداوند و پذیرفتن مشیت الهی و آرزوی رحمت خداوندی کار دیگری نمیتوان کرد.
آخرین خاطره بنده باز می گردد به شب شهادت امام رضا(ع). حضرت آیتالله واعظ طبسی با وضعیت جسمی نامساعدی که داشتند باز هم در بین خدام حضور یافتند و بنده که به لطف خدا، عنایت امام رضا(ع) و توجه ایشان به مقام خادمی امام هشتم نائل شده بودم در میان خادمان حرم حضور داشتم که بعد از مراسم خطبهخوانی خدمتشان رسیدم و ایشان آنچنان بزرگوارانه با من احوالپرسی کردند که سایر افراد متوجه گرمی و محبت کلام ایشان نسبت به بنده شدند و توجه ایشان برای من بسیار ارزشمند بود. از خداوند متعال و امام هشتم شیعیان برای این عزیز سفر کرده علو درجات، غفران الهی و برای خانواده محترم ایشان صبر جمیل را آرزومندم.
۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۳۵۶۶۱۶
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
نظر شما