تحولات لبنان و فلسطین

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: زمینه بازگشت ۷۰۰ دستگاه ناوگان باری ایرانی که پیش از این در گمرک اسلام قلعه افغانستان منتظر ورود به کشور بودند فراهم شده است و تاکنون ۵۰۰ دستگاه از این ناوگان به کشور بازگشته است.

۵۰۰ تریلر ایرانی پشت مرز مانده از گمرک اسلام قلعه افغانستان به کشور بازگشته‌ است

به گزارش قدس خراسان، حسن نوری زاده افزود: به واسطه کمبود و نامناسب بودن زیرساختهای رفاهی و حمل و نقلی در گمرک اسلام قلعه افغانستان، رانندگان ایرانی تمایل به انتقال ناوگان به اسلام قلعه ندارند از این رو گروهی از رانندگان محلی تایبادی با عنوان راننده واسطه، ناوگان ایرانی را به اسلام قلعه برده، بار را تخلیه می کنند و دوباره تریلر را به کشور بازمی گردانند.

وی ادامه داد: مساله اینجاست که این رانندگان به اسلام قلعه می روند و پس از چند روز رها کردن تریلر و سپس تخلیه بار در اسلام قلعه، با تاخیر تریلر را به کشور بازمی گردانند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: به واسطه عدم پایبندی طرف افغانستانی به تامین زیرساختهای حمل و نقلی و دیگر تعهدات مورد توافق دو کشور و ناهماهنگی شرکتهای حمل و نقل در به کارگیری راننده واسطه (راننده ای به غیر از صاحب ناوگان) موجب بروز مشکلات و ماندن تریلر در گمرک اسلام قلعه شده است.

نوری زاده با بیان این که اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی باید شرکت های حمل و نقل کالا را ملزم به رعایت شیوه نامه های قانونی در خصوص تردد مرزی کند و مساله روی داده به واسطه برخی مشکلات صنفی و رفتارهای غیرحرفه ای رانندگان واسط ایجاد شده است و باید توسط متولیان حمل و نقل جاده ای استان برطرف شود.

فرماندار تایباد روز ۱۴ شهریور به ایرنا گفت: ۷۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل صادراتی و ترانزیتی ایرانی در گمرک‌های هرات و اسلام قلعه افغانستان متوقف است و مالکان و رانندگان آنها منتظرند تا در صورت همکاری طرف افغانستانی این ناوگان را از طریق مرز دوغارون وارد جمهوری اسلامی ایران کنند.

مهدی شیردل افزود: معطلی کامیونهای خالی ایرانی در هرات و اسلام قلعه باعث گلایه صنف بزرگ کامیون‌داران ایرانی شده و مسوولان افغانستانی با این اقدامات به دنبال افزایش فعالیت ناوگان حمل و نقل کشور خود هستند

وی ادامه داد: در راستای حل مشکلات حمل و نقل، با حضور فعالان اقتصادی ایران و افغانستان و دستگاههای متولی نشست‌های متعددی در گمرک مرزی دوغارون برگزار شده که یکی از مفاد آن حذف توقف اجباری کامیونهای ایرانی در کشور افغانستان بوده اما تاکنون هیچ اقدامی از سوی مسوولان افغانستانی انجام نشده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.