به گزارش قدس آنلاین،حسین هاشمی با اشاره به نیاز بیماران تالاسمی، هموفیلی و بیماران خاص و همچنین بیمارانی که عمل جراحی انجام میدهند، به فرآوردههای خونی افزود: در شهریورماه سالجاری نسبت به مدت مشابه اهدای خون ۱۴.۵ درصد کاهش داشت.
به گفته وی، میزان مصرف خون در استان در سالجاری ۲۰ درصد کاهش داشته است.
وی از مردم استان درخواست کرد که برای تامین و رفع نیاز بیماران به خون و فرآوردههای آن نظیر گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسما به پایگاههای انتقال خون مراجعه کنند.
هاشمی با اشاره به اینکه میانگین ذخیره خون مطلوب حداقل هفت روز است گفت: افزایش میزان مصرف به دلیل عملهای جراحی اورژانسی، عملهای غیرضروری از جمله زیبایی و همچنین بالا بودن آمار روزهای تعطیل و افزایش مسافرتهای پایان تابستان، شرایط فصلی بازگشایی مدارس و مشغله خانوادهها باعث کاهش اهدای خون شده است.
به گفته وی، هم اکنون ۴۶ درصد اهداکندگان خون در استان چهارمحال و بختیاری اهداکنندگان مستمر هستند.
وی با اشاره به کاهش ذخیره خون در استان به خصوص گروه خونی o منفی گفت: در سالجاری خدا را شکر خون مورد نیاز استان در استان تامین شده است.
مدیرکل سازمان انتقال خون چهارمحال و بختیاری از آمادهباش پایگاه انتقال خون مرکز استان تا ساعت ۱۸ خبر داد و گفت: در وضعیت عادی ذخیره خون هفت روز است و برای رسیدن به وضع مطلوب نیاز به اهدای خون مستمر و مراجعه مستمر اهداکنندگان هستیم.
هاشمی افزود: مردان هر سه ماه یکبار و زنان هر چهار ماه یکبار، میتوانند با مراجعه به مراکز اهدای خون استان به صورت دورهای اقدام به اهدای خون کنند.
وی با اشاره به اینکه اهدای یک واحد خون جان سه نفر را نجات میدهد و از هر واحد خون فرآوردههایی از جمله پلاکت و پلاسما تولید میشود گفت: ماندگاری پلاکت سه روز است و نیاز است اهداکنندگان برای تامین این فراورده خونی اقدام کنند.
نظر شما