حسین بلندی درباره کاهش رشته محلها که از ۸ هزار و ۷۷۵ رشته به ۴ هزار و ۴۰۹ رشته محل رسیده است، اظهار داشت: برای این رشته محلها شغلی نبوده؛ یعنی در بازار اجرای این رشته محل ها تضمین این که فرد تحصیلکرده به شغل برسد، را نداشته است و باید طوری حرکت کنیم که بالاترین درصد اشتغال را ایجاد کنم، اگر شرکتی امکاناتش را در اختیار آموزش میگذارد، خروجی برای این شرکت وجود داشته باشد.
وی افزود: این امکان وجود ندارد که چراغ رشتهها را خاموش و روشن کنیم، زیرا برخی از رشته ها هیئت علمی رسمی دارد، اما در دانشگاه علمی کاربردی به دلیل نبود رابطه استخدامی با مدرسان میتوانیم این کار را انجام دهیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: در حال حاضر ۲۲۰ هزار دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی داریم، همچنین ۴۶ هزار مدرس در دانشگاه داریم که به زودی ۳ هزار مدرس دیگر به این تعداد اضافه میشود و تعداد مدرسان به نزدیک ۵۰ هزار نفر میرسد.
بلندی عنوان کرد: دانشگاه در حال حاضر در بهترین شرایط قرار دارد و مورد توجه مردم و مسئولان است و به نیاز بازار کار پاسخ می دهد. همچنین در بحث اشتغال پیشرو است و در این راستا طرح «آباد» (مهارت آموزی ۵۰ هزار دانشجو) از دانشگاه جامع علمی کاربردی در هیئت وزیران تصویب شده است.
نظر شما