نشست هم اندیشی گروههای جهادی با پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر عصر امروز در جمعیت هلال احمر برگزار شد.
پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در این نشست با بیان اینکه مردم خیر و نوعدوست ایران در سه هفته گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان کمکهای نقدی خود را از طریق هلالاحمر به جبهه مقاومت اهدا کردهاند، تاکید کرد: این کمکها بلافاصله برای خرید اقلام زیستی، دارویی و امدادی هزینه و به لبنان ارسال میشود اما با توجه به تعداد مجروحان و آسیبدیدگان از جنگ و وسعت ویرانیها، روند جمعآوری و ارسال کمکها به لبنان همچنان ادامه خواهد یافت.
وی در ادامه افزود: زمانی که حادثه تروریستی انفجار پیجرها در لبنان رخ داد؛ در جمعیت هلالاحمر یک جلسه اضطراری تشکیل و بعد از چند ساعت یک گروه ۲۴ نفره چشم پزشکی به لبنان اعزام شدند و به همراه این تیم، مجروحان را به داخل کشور برای درمان منتقل کردیم.
کولیوند با اشاره به اینکه این حادثه تروریستی ۳ هزار مجروح چشمی داشت که ۷۰۰ بیمار شرایط بحرانی داشتند خاطرنشان کرد: بیش از ۱۲۶۰ عمل جراحی برای این افراد بدون اینکه به نوبتهای عمل جراحی مردم خودمان ضربه بخورد، در مراکز درمانی کشور انجام شد.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در همین بحبوحه در حادثه ریزش معدن طبس هم حضور داشتیم خاطرنشان کرد: در درگیریهای جنگی، اصول اولیه مثل مصون ماندن افراد غیرنظامی و کودکان و زنان رعایت نمیشود و حتی مراکز درمانی هم مورد حمله پهپادهای رژیم صهیونیستی قرار میگیرند و اجازه کمک به مجروحان و بیرون کشیدن پیکر شهدا از زیر آوار را هم نمیدهند.
اعلام مهمترین نیازمندیهای مردم جنگزده
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: نزدیک به یک میلیون نفر در لبنان آواره شده اند و آوارگان سوری در موکب ها مستقر شده اند.
کولیوند گفت: اقلام زیستی، دارویی، شیرخشک و.... از جمله مهمترین مواد مورد نیاز مردم است. بیش از ۲ هزار تن اقلام و ارزاق زیستی، امدادی و دارویی توسط هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به لبنان ارسال شده است.
وی افزود: هر زمانی که نیاز به نیروی امدادی و درمانی در لبنان اعلام شود بلافاصله، اعزام از سوی هلالاحمر آغاز میشود.
رئیس جمعیت هلالاحمر در ادامه با اشاره به نحوه ارسال محمولههای کمکهای بشردوستانه به لبنان افزود: این کمکها در ابتدا هوایی ارسال میشد که هم اکنون، علاوه بر ارسال زمینی، از طریق کریدورهای آبی و به صورت تفکیک شده برای لبنان ارسال میشود.
در این نشست یکی از خیرین از تلاش برای تهیه ۱۰۰ هزار بخاری گازی برای کمک به مردم لبنان خبر داد زیرا تا چند ماه آینده این مردم به وسایل گرمایشی نیاز پیدا میکنند.
گفتنی است؛ نحوه حضور در این مناطق، نحوه تفکیک کمکهای مردمیبین مردم لبنان، غزه و سوریه، نحوه ارسال کمکهای مردمی، نحوه هزینه کرد کمکهای مختلف مردم در این کشورها، نحوه استفاده از اقلام اهدایی، نحوه اعزام جهادگران به این کشورها، در این نشست مورد تاکید جهادگران قرار گرفت.
نظر شما