حجتالاسلام سیدابوالفضل حکیمی شامگاه دوشنبه در حاشیه برگزاری محفل انس با قرآن در مدرسه علمیه آیتالله مدنی(ره) کاشان در گفتوگو با خبرنگار حوزه در کاشان، گفت: طلاب در پرتو درسهای فقه، اصول، تفسیر و عقاید، درس اصلی قرآن را نباید فراموش کنند و قطعا در آینده وقتی در زمینه تبلیغ، تدریس، اجتهاد و حتی در مرجعیت وارد شوند، حرف برای گفتن دارند.
وی کلامالله مجید را کتاب دنیا و آخرت انسانها دانست و افزود: قرآن کریم سبب سعادت، نجات و رستگاری انسانها میشود.
حجتالاسلام حکیمی با قرائت آیه «وَنُنَزِّلُ مِنَ ٱلقُرءَانِ مَا هُوَ شِفَاءوَرَحمَة لِّلمُؤمِنِینَ» سوره اسرا، اظهار کرد: قرآن کریم وقتی میخواهد آیات کلام خدا را در این سوره اسرا توصیف کند، میفرماید من شفا هستم و دردها را درمان میکنم.
وی تصریح کرد: برگزاری محافل، مسابقات و همایشهای قرآنی با حضور استادان، حافظان بینالمللی و قاریان برجسته کشور، آیات قرآن، مفاهیم و معانی آنها به تصویر کشیده میشود و بطور حتم دردهای امروز جامعه را برطرف میکند.
مدرس دوره های تربیت مربی قرآن یادآور شد: هر اندازه که در حوزههای علمیه و دانشگاهها فضاها قرآنی شوند، طلاب و دانشجویان به لحاظ اخلاقی و درسی، قرآنی تربیت میشوند چراکه قرآن تاثیر بسیار خوبی حتی بر حافظه انسان دارد و به لحاظ تجربه نیز، اثبات و در روایات نیز آمده است.
حجتالاسلام حکیمی تأثیر برگزاری محافل قرآنی را بسیار دانست و گفت: وقتی فضا در حوزههای علمیه قرآنی شد، عشق و علاقه طلبهها به قرائت و حفظ قرآن بیشتر خواهد شد.
وی اظهار کرد: رهبر فرزانه انقلاب فرمودند، کشور ۱۰ میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم و در این راستا حوزه های علمیه سهم بسزایی در تحقق بخشیدن این مهم دارند.
این کارشناس قرآنی خاطرنشان کرد: انتظار است که حوزههای علمیه در تربیت حافظان مبلغ پیشگام باشند، وقتی یک امام جماعت مسجد چهره قرآنی باشد، قطعا نماز جماعت آنها برای مردم نسبت به امام جماعتی که در مبانی ترتیل و قرائت تخصصی نداشته باشد، جذابیت بیشتری دارد.
وی ابراز کرد: امیدواریم خداوند متعال توفیق دهد در حوزه های علمیه طلبهها بیشتر با قرآن مانوس و پرچمدار حقیقی قرآن باشند.
گفتنی است، محفل انس با قرآن با حضور حاج احمد دباغ حافظ روشندل بینالمللی، حجتالاسلام میثم حمیدینیک قاری ممتاز کشور در مدرسه علمیه آیتالله مدنی(ره) کاشان برگزار شد.
نظر شما