تحولات منطقه

دستگاه اتوماتیک روغن‌زن برای قالب‌های تولید AAC، ویژه صنعت هبلکس، برای نخستین بار در کشور با حضور مدیران شرکت صنایع، معادن و عمران رضوی، بنیاد بهره‌وری آستان قدس رضوی، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) و مدیر گروه مهندسی برق این دانشگاه در کارخانه

افتتاح خط تولید دستگاه اتوماتیک روغن‌زن ویژه صنعت هبلکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، مدیرعامل شرکت صنایع، معادن و عمران رضوی در مراسم افتتاحیه با اشاره به اهمیت تحقق اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان متخصصان داخلی، گفت: در راستای حمایت از تولید ملی و استفاده بهینه از دانش بومی، این دستگاه توسط دکتر سعید خسروآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام رضا (ع)، و مهرداد دهقان، فارغ‌التحصیل این دانشگاه، در چارچوب تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت صنایع، معادن و عمران رضوی و دانشگاه امام رضا (ع) ساخته شده است. این دستگاه کاملاً بومی‌سازی شده و نخستین نمونه از نوع خود در کشور به شمار می‌رود.

مهدی قربانی افزود: این دستگاه قادر است روغن را به‌صورت اتوماتیک و فرچه‌ای بر روی قالب‌ها پاشش کند که در مقایسه با روش‌های دستی، حدود ۶۰ درصد صرفه‌جویی قابل توجهی در مصرف روغن به همراه دارد. استفاده از این دستگاه باعث کاهش هزینه تمام‌شده تولید و با توجه به بررسی‌های انجام شده، صرفه‌جویی مالی را در مقایسه با دستگاه‌های مشابه بین‌المللی به دنبال دارد.

وی ادامه داد: از دیگر مزایای این دستگاه می‌توان به افزایش سرعت و ارتقای تولید، کاهش نیروی انسانی مورد نیاز، و در نتیجه ارتقای بهره‌وری و کیفیت محصولات تولیدی اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت صنایع، معادن و عمران رضوی همچنین به دانش‌بنیان بودن این پروژه اشاره کرد و گفت: توانایی و تخصصی که در تیم‌های فنی و مهندسی شرکت ما و همچنین گروه مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) وجود دارد، عامل کلیدی در دستیابی به این موفقیت مهم بوده است. این پروژه گامی مؤثر در جهت رشد صنعتی کشور و استفاده از دانش داخلی در پروژه‌های بزرگ صنعتی است.

وی تاکید کرد:این پروژه، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، نشانگر توانمندی‌های کشور در مسیر خودکفایی صنعتی و اتکای به دانش بومی است و می‌تواند الگویی برای سایر صنایع باشد. با به‌کارگیری چنین تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای، زمینه توسعه پایدار در صنعت ساخت‌وساز و مصالح ساختمانی نیز فراهم خواهد شد.

قربانی در پایان با اشاره به اینکه ساخت این دستگاه حدود سه ماه به طول انجامیده و هزینه آن حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان بوده، تصریح کرد: در حالی که نمونه خارجی آن قیمتی حدود سه برابر دارد این دستگاه عمدتاً با استفاده از تجهیزات ایرانی ساخته شده است.همچنین در حاشیه این مراسم، محصول جدیدی به نام پانل‌های مسلح و غیرمسلح در کارخانه هبلکس رضوی معرفی شد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.