تحولات منطقه

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: حوزه علمیه و به ویژه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تاکنون در همه عرصه‌های علمی، دانشی و فناورانه پیشگام بوده است و در تلاش هستیم تا در عرصه هوش مصنوعی نیز پیشگامی خود

حجت‌الاسلام والمسلمین نظرزاده: حوزه علمیه در عرصه هوش مصنوعی پیشگام است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله نظرزاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی پیرامون اهمیت هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات و بکارگیری آن در علوم اسلامی، اظهارکرد: هفته پژوهش فرصتی است که ما به همه ابعاد پژوهش، از جمله بحث فناوری و به کار گیری آن در امر پژوهش بپردازیم.

وی گفت: از گذشته دور بسیاری از فناوری هایی که به عنوان دستیار پژوهش و به عنوان مجموعه کمک کننده به پژوهشگران مطرح بود، در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مورد استفاده قرار می گرفت؛ امروز نیز بحث به کارگیری هوش مصنوعی در عرصه علوم انسانی و علوم اسلامی مطرح است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: محتوا باید از دو طرف مورد توجه قرار گیرد یعنی هم باید پژوهشگران علوم انسانی و علوم اسلامی با فناوری آشنا شوند و هم باید یک گروهی که در فناوری اطلاعات تخصص دارند، با مفاهیم علوم انسانی و علوم اسلامی آشنا باشند تا بتوانند از این دانش بهره بگیرند و این دو دانش را به هم نزدیک کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نظرزاده افزود: بدون تردید وقتی فناوری اطلاعات به کارگیری می شود، به صورت تصاعدی نتایجی بسیار دقیق تر و قوی تری درعلوم انسانی و علوم اسلامی به دست خواهیم آورد. ممکن است که یک پژوهشگر به تنهایی بتواند از یکسری مطالب، چندین فصل استخراج کند، اما اگر هوش مصنوعی در این زمینه به کار گرفته شود، می تواند صدها هزار محصول خروجی داشته باشد.

وی تأکید کرد: هوش مصنوعی عرصه جدیدی است که به دنبال آن هستیم و امسال هم در عرصه های متعدد فعالیتی، برای به کارگیری آن هدفگذاری کرده ایم تا بتوانیم بهره کاملی از آن ببریم.

حجت الاسلام والمسلمین نظرزاده درباره اقدامات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در عرصه هوش مصنوعی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی تاکنون در همه عرصه ها پیشگام بوده است. امروز به دلیل داشتن دانشگاه و پژوهشگاه و همچنین محققین و مجموعه های متخصص در این عرصه، مقدمه لازم برای به کارگیری هوش مصنوعی در این حوزه وجود دارد و امیدواریم بتوانیم پیشگامی خود را حفظ کنیم و خدمات بزرگتر و بیشتری به عرصه علوم انسانی و علوم اسلامی ارایه دهیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.