تحولات منطقه

یکی از نامزدهای صدراعظمی آلمان تأکید کرد که ۴۰۰ هزار پناهنده سوری باید به کشورشان بازگردانده شوند.

نامزد صدراعظمی آلمان: ۴۰۰ هزار پناهنده سوری باید به کشورشان برگردند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ به نقل از راشاتودی، «فردریش مرتس» رهبر حزب دموکرات-مسیحی آلمان و از نامزدهای صدراعظمی آلمان اعلام کرد که ۴۰۰ هزار سوری حاضر در آلمان باید به کشورشان برگردند.

وی دراین‌باره گفت: ۴۰۰ هزار پناهجوی سوری جایی در آلمان ندارند و باید به کشورشان بازگردانده شوند.

مرتس مدعی شد که بیکاری پناهندگان سوری فشار زیادی بر دولت آلمان وارد می‌کند و تأکید کرد «کسانی که به جامعه کمک نمی‌کنند باید برگردند.

‌رسانه‌های آلمانی دیروز دوشنبه اعلام کردند که «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان رأی اعتماد پارلمان این کشور را از دست داد و اکنون راه برای برگزاری انتخابات زودهنگام در آلمان هموار شده است.

شبکه تلویزیونی رویترز در این خصوص اعلام کرد: انتخابات زودهنگام آلمان در فوریه سال آتی میلادی (۲۰۲۵) برگزار می‌شود.

خبرگزاری اسپوتنیک هم در این‌باره نوشت: بوندستاگ (پارلمان مرکزی آلمان فدرال)، اعتماد به دولت «شولتز» را سلب کرد و در نتیجه راه را برای انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام باز کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha