تحولات منطقه

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی که به همت یک بانوی فناور مدیریت می شود، برای نخستین بار در کشور موفق به تولید دستگاه تست قندخون دارای تکنولوژی اسکن تحلیلی شده‌ است و طی آن پزشک با دیدن گزارش‌های تحلیلی می‌تواند به یک روند درمانی صحیح برسد.

تولید دستگاه تست قندخون مجهزبه تکنولوژی اسکن تحلیلی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  شرکت دانش‌بنیان فریر آسا طب در سال ۱۳۸۵ تأسیس شد و عمده فعالیت خود را حول محور کنترل و مدیریت صحیح دیابت متمرکز کرد و طی سالیان گذشته برندهای GLUCOCARD ۰۱, CONTOUR PLUS ,PIC SOLUTION, FRIO, SWEET’N LOW که جزو بهترین برندهای معتبر دنیا در حوزه مدیریت دیابت و فشار خون هستند را عرضه کرده‌ است.

دستگاه تست قندخون فریسنس درای تکنولوژی اسکن تحلیلی قندخون از محصولات دانش‌بنیان این شرکت است. مهوش آبیاری؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره نحوه عملکرد این دستگاه گفت: این محصول مجهز به بروزترین تکنولوژی‌های اندازه‌گیری قندخون است به طوری که در زمان لرزش دست، حجم خون ناکافی و خودن‌دهی‌های متعدد، اندازه‌گیری بدون خطا ارائه می‌کند. این محصول همچنین از دامنه وسیع هماتوکریت (۱۰ تا ۶۵ درصد) به منظور اندازه‌گیری صحیح قندخون در کلیه افراد، حتی با حساسیت ویژه  مانند نوزادان، بانوان باردار، افراد سیگاری و  ... برخوردار است.

وی ادامه داد: بدون نیاز به کدگذاری برای پیشگیری از خطای کاربر، بدون تداخل با حداقل ۶۱ دارو و ترکیبات شایع موجود در خون، اندازه‌گیری دقیق در نمونه‌گیری وریدی، مویرگی و شرایط کمبود اکسیژن  خون، قابلیت ذخیره ۸۸۰ تست قندخون در حافظه داخلی دستگاه، قابلیت ثبت قندخون به صورت قبل یا بعد از غذا، اندازه‌گیری سطح قندخون در عرض ۵ ثانیه و تکنولوژی اصلاح خودکار تاریخ و ساعت نتایج تست قندخون از دیگر مزایای این محصول است.

این فعال فناور، در خصوص وجه ممیزه دستگاه تست قندخون فریسنس نسبت به نمونه‌های مشابه گفت: در این دستگاه، قندخون‌های گرفته‌شده بدون هیچ  تغییری از طریق اپلیکیشن به گوشی همراه منتقل می‌شود. ارائه گزارش های تحلیلی همچنین از دیگر وجوه ممیزه این دستگاه نسبت به نمونه‌های مشابه است و طی آن پزشک با دیدن گزارش‌ها می‌تواند به یک روند درمانی صحیح برسد. از طرفی وقتی بیمار خود اپلیکیشن را داشته باشد، می‌تواند با نمودارها و گزارش‌هایی که دریافت می‌کند، قندخون خود را خیلی بهتر مدیریت کند  و این نخستین باری است که در دنیا چنین مفهومی پیاده سازی شده‌ است.

وی ادامه داد: این درحالی است که براساس مطالعات صورت گرفته، به این نتیجه رسیدیم که تقریباً نصف قندهایی که مریض  در دفترچه  خود به پزشک ارائه می‌دهد، صحیح نیست و این گزارش‌ها به بیمار و پزشک کمک می‌کند تا وضعیت قندخون را به صورت کامل تحلیل کنند. همین موضوع اهمیت استفاده از این محصول را برجسته می‌کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.