تحولات منطقه

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، آخرین وضعیت برنامه بازنگری غنی‌سازی آرد را تشریح کرد.

آخرین وضعیت برنامه بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احمد اسماعیل‌زاده، درباره آخرین وضعیت برنامه بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک اظهار کرد: برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک جزو اولویت‌های دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت محسوب می‌شود. این برنامه در سال جاری کلید خورد. حدود ۲۰ سال از زمان برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در کشور می‌گذرد و این برنامه‌ می‌بایست مورد بازنگری قرار می‌گرفت. دو کمیته تخصصی برای بررسی برنامه غنی‌سازی آرد تشکیل شده که یک کمیته، مسئولیت بررسی موارد مربوط به «آهن» و دیگری نیز مسئولیت بررسی موارد مربوط به «اسید فولیک» را بر عهده دارد.

وی درباره ترکیب کمیته‌های تخصصی بررسی وضعیت غنی‌سازی آرد گفت: اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و خبرگان حوزه‌های تخصصی، اعضای کمیته‌های تخصصی را تشکیل می‌دهند و هر کمیته ۱۴ عضو دارد. این کمیته‌ها، شواهد موجود را مورد بررسی علمی قرار می‌دهند و جلساتی را با نانوایی‌ها برگزار می‌کنند. کمیته‌های تخصصی بررسی برنامه غنی‌سازی آرد، تمام چالش‌ها و یافته‌های خود را بررسی کرده و در اختیار دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت قرار می‌دهند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: آخرین جلسه کارگروه‌های تخصصی برنامه بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک را در هفته پایانی اسفند برگزار کردند. این کارگروه‌ها به برسی نتایج حاصله و تجربیات جهانی می‌پردازند.

وی گفت: امیدواریم که این برنامه در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۴ به سرانجام برسد. این احتمال وجود دارد که یک برنامه سودمند در نظر گرفته شود و طبق روال کنونی ادامه یابد. همچنین این احتمال وجود دارد که برنامه به بازنگری نیاز داشته باشد؛ به طور مثال، شاید میزان دوز آهن موجود در آرد را افزایش دهیم یا اسیدفولیک را حذف کنیم. پس از اعلام نتایج کارگروه‌های تخصصی، وزارت بهداشت درخصوص چگونگی اجرای برنامه غنی‌سازی آرد و نان تصمیم‌ می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha