تحولات لبنان و فلسطین

رئیس جامعة المصطفی العالمیه، بازگشت به الگوی متعالی پیامبر اسلام(ص) را مهمترین رسالت نخبگان علمی جهان اسلام عنوان کرد.

بازگشت به الگوی متعالی پیامبر(ص) مهمترین رسالت نخبگان جهان اسلام است

به گزارش(ایسنا)، منطقه قم، حجت‎الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی در مراسم آغاز به کار مدرسه معارف اسلامی جامعة‎المصطفی(ص) در مجتمع عالی آموزشی امام خمینی(ره) قم، گفت: باید به دنبال نورانی کردن خود و جهان با نور پیامبر اعظم باشیم.

وی افزود: الگوی ما پیامبری است که هر کس با او ارتباط می‌گرفت، شعاع نور و جاذبه او همه را در بر می‎گرفت و همین نور و نورانیت اخلاقی و گفتاری و عملی و حسن خلق بود که عالم گیر شد.

رئیس جامعة‎‌المصطفی(ص) اظهار کرد: از نکاتی که در رابطه با پیامبر اکرم باید باید الگوی خود سازیم ترکیب صلابت و قدرت با نهایت اخلاق و جذابیت اخلاقی است که باعث شد ایشان در صدر سلسله عالم خلقت قرار بگیرند.

وی گفت: این نیاز با توجه به مشکلات اخلاقی جوامع مختلف جهان هر روز بیش از پیش است و امروز بیش از هر زمان دیگری به روح نبوی و جاذبیت روح پیامبر اکرم(ص) در جامعه نیازمندیم.

وی افزود: امروز در عصری قرار داریم که قدرت‏های استکباری از جهل و نادانی‌ها در فرق گوناگون اسلامی بهره برده و آتش‎های اختلافات و کینه‎ها و نزاع‌ها را در جهان اسلام برافروختند.

اعرافی اظهار کرد: دشمنان ما حس کردند که خیزش اسلامی و بیداری دل‎های مسلمانان زمینه‎ای برای نوسازی تمدن اسلامی است و برای جلوگیری از آن فرق اسلامی و اقوام و کشورهای اسلامی را به جان هم انداختند.

وی افزود: با این دنیایی که امروز برای ما ساخته‎اند باید همه ما امروز پرچم دوستی و صمیمیت و کنار گذاشتن تکفیر و اهانت به مقدسات هم را برافرازیم.

وی ادامه داد: اگر کینه‎های جاهلانه کنترل نشود آینده دشواری را پیش روی جهان اسلام خواهد گذاشت؛ پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) همیشه بر راهبردهایی تاکید می‎کردند که معطوف به یک دستی امت اسلام بوده است.

رئیس جامعة المصطفی العالمیه(ص) با ذکر این مطلب که در این عصر از یک سو مواجه به اعتقادات غلط تکفیری هستیم که ریشه آن در آمریکا و بلوک استعمار است، گفت: از طرفی شاهد تندروهایی در شیعیان هستیم که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، شیعه انگلیسی است.

وی افزود: ماموریت ما پیگیری آرمان‎های انقلاب اسلامی که پیروی از مکتب اهل بیت و آرمان وحدت اسلامی است.

اعرافی در ادامه بر لزوم استفاده از تجربیات نوین در حوزه آموزشی و پژوهشی و بازتولید مفاهیم و دانش‎ها تاکید کرد و گفت: نکته اینجاست که نوسازی و بازسازی در نظام‌های آموزشی و تربیتی و پژوهشی و تبلیغی نباید سنت‏‎های مطلوب و ارزشمند حوزه را از بین ببرد.

وی در پایان به ذکر سنت‎های حسنه در بخش آموزشی و پژوهشی حوزه از جمله پیش مطالعه، انتخاب استاد، پیش مباحثه، مباحثه و... پرداخت.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.