به گزارش گروه سلامت و بهداشت قدس آنلاین، برای جلوگیری از آلوده شدن مواد غذایی به باکتری ای کولا و ابتلا به بیماری های وابسته به مواد غذایی، توصیه های زیر را مطالعه و اجرا کنید:
- مواد غذایی خام باید پیش از طبخ شست و شو شوند.
- دست ها، میز غذا خوری، بشقاب ها و قاشق و چنگال ها پیش از مصرف مواد غذایی باید به دقت شست و شو و ضد عفونی شوند.
- مواد غذایی خام - به خصوص گوشت - را از مواد غذایی آماده مصرف جدا کنید.
- غذاهای فاسد شدنی را در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
- گوشت بره، استیک و کباب باید دست کم در 63 درجه سانتی گراد پخته و کباب شوند.
- از مصرف آب میوه ها و محصولات لبنی پاستوریزه نشده اجتناب کنید.
- از نوشیدن آب - رودها، چشمه ها و ... - غیر بهداشتی بپرهیزید.
- گوشت چرخ کرده باید در 71 درجه سانتی گراد طبخ شود.
- مواد غذایی باید در 74 درجه سانتی گراد طبخ شوند.
نظر شما