به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، ˈفهیمه فرهمندپورˈ روز پنجشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران استان گیلان افزود: تدوین این سند از اموری بود که طی چندسال پیش بر زمین مانده بود و ما در یک سال گذشته کوشیدیم در یک تعامل علمی سنجیده و کارشناسی، این سند را آماده کنیم.
وی با بیان اینکه این سند هفته آینده به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تقدیم می شود، ادامه داد: پس از بررسی های لازم، مواردی که نیاز به اصلاحات و تکمیل باشد، صورت گرفته و پس از نهایی شدن، با امضای وزیر کشور تقدیم رییس جمهوری می شود.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده این سند ملی را شامل چشم اندازها، رسالت ها و ماموریت ها برای امنیت زنان و کودکان عنوان و اظهار کرد: تامین امنیت در عرصه های مختلف اجتماعی و روانی مهمترین رهاورد اجرای این سند است.
وی خانواده را مهمترین نیاز امنیت زنان و کودکان خواند و افزود: باید این امنیت ابتدا در نهاد خانواده وجود داشته باشد.
وی خانواده و رسانه را مهمترین موضوع راهبردی در اجرای این سند عنوان و تصریح کرد: رسانه ها نیز در ایجاد، تولید و خدشه دار کردن امنیت نقش آفرین هستند و ما امیدواریم این سند ملی، در برنامه ششم توسعه کشور لحاظ شود.
فرهمندپور آسیب شناسی کانون های فرهنگی بانوان و بررسی پیامدهای ازدواج زنان ایرانی با اتباع بیگانه را از دیگر برنامه های اجرا شده طی یکسال گذشته توسط دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور ذکر و اضافه کرد: در حال حاضر 500 کانون فرهنگی بانوان در قالب سازمان های مردم نهاد در کشور فعالیت می کنند.
وی بررسی وضعیت زنان و دختران روستایی و عشایر را از برنامه های مهم سال آینده دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور عنوان و خاطرنشان کرد: تا حال حاضر هریک از استان ها از وضعیت زنان و دختران روستایی و عشایری منطقه، گزارش جامعی تهیه کرده اند و اکنون، در حال بررسی برای بهبود وضعیت زندگی و شرایط دختران روستایی هستیم.
** ایجاد بازارچه های دائمی برای ارائه محصولات بانوان
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از سخنانش از راه اندازی بازارچه های دائمی در کشور در سال آینده خبر داد و گفت: در برنامه سال 94 دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، درصدد راه اندازی بازارچه دائمی و منطقه ای برای عرضه محصولات تولید شده توسط بانوان در چند نقطه کشور هستیم.
وی نبود امکان عرضه محصولات را یکی از مشکلات برای فروش محصولات بانوان تولیدکننده دانست و افزود: انتظار می رود با این اقدام، گام موثری در این راستا برداشته شود.
فرهمندپور برپایی نمایشگاه منطقه ای نقش زنان در توسعه پایدار در پنج استان کشور را در همین راستا عنوان و توسعه اشتعال و کارآفرینی، ایجاد روح همکاری ملی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در زنان را از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه ذکر کرد.
وی با یادآوری اینکه این نمایشگاه ها تاکنون در استان های خراسان رضوی و کرمانشاه افتتاح شده، افزود: در این نمایشگاه ها که امروز در گیلان و روزهای آینده در استان های فارس و البرز برپا می شود؛ در مجموع ، یک هزار غرفه راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: با همکاری صندوق مهر رضا به 850 تولیدکننده حاضر در این نمایشگاه ها، یکصد میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی پرداخت می شود.
به گزارش ایرنا، فهیمه فرهمندپور مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، شب گذشته نیز با استاندار گیلان دیدار کرد.
همچنین نمایشگاه نقش زنان در توسعه پایدار عصر امروز (پنجشنبه) با حضور مسوولان استانی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی گیلان در جاده رشت - تهران افتتاح خواهد شد.
در این نمایشگاه بانوان توانمند استان های گیلان، مازندران، زنجان، اردبیل و آذربایجان شرقی، دستاوردها و توانمندی های خود را در 54 غرفه در زمینه های صنایع دستی، هنر، مشاغل خانگی و کارآفرینی، تجارت و بازرگانی ارائه می کنند.
۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۲۶۳۳۰۳
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده از تدوین سند امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی خبر داد و گفت: این سند، هفته آینده به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تقدیم می شود.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
نظر شما