به گزارش گروه گردشگری و محیط زیست قدس آنلاین، مسئولان یکی از بزرگ ترین رستوران های زنجیره ای ایتالیا پس از چلب نظر و موافقت مسئولان میراث فرهنگی و محیط زیست این کشور، غاری هزار متری که از سنگ آهک تشکیل شده و در سواحل سیسیل در جنوب این کشور وجود داشت را اجاره کرده و با نظارت کارشناسان میراث فرهنگی این کشور بازسازی و به رستورانی زیبا و مجلل تبدیل کردند که برای صرف غذا در ان دست کم دو هفته باید در انتظار ماند.
روبرتو چتی، استاد مدرسه معماری دانشگاه تورین و سرپرست هیات داوران مسابقه معماری روزنامه کوریرا دلا سرا می گوید:" پروسه طراحی و تبدیل این غاز به رستورانی زیبا و دنج باید در دانشگاه تدریس شود. آبلاردو ژرنی و همکاران اش پس از چهار ماه مطالعه میدانی، تصویری برداری و طراحی این مکان زیبا را به وجود آورند تا هریک از مشتریان برای صرف غذا در ان 200 یورو بپردازند. "
نظر شما