به گزارش قدس آنلاین از یزد، حسین اسماعیلی ضمن تبریک حلول ماه شعبان نامگذاری سال جاری بهعنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» را نشانه هوشمندی و آگاهی مقام معظم رهبری به زمان و زمانه دانست و اظهار داشت: رهبری معظم، نقشه راه و چراغ راه عملکرد مسئولین را نشان دادند و اینک وظیفه دولت و مردم است که در تحقق این شعار بکوشند.
وی استفاده از نظرات کارشناسان اقتصادی را در اجرای اقتصاد مقاومتی بسیار مهم توصیف نمود و با اشاره به اینکه بعضی واحدهای صنعتی دچار مشکل شدهاند؛ گفت: باید تمام تلاش خود را صرف حفظ و گسترش این واحدها نماییم.
فرماندار اردکان، لازمه مبارزه با بیکاری، رکود و سایر مشکلات اقتصادی را تحقق عملی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی عبارت است از مصرف بهینه، صرفهجویی، تکیهبر شرکتهای دانشبنیان و تکیهبر نیروهای داخلی و پتانسیل مردمی.
حسین اسماعیلی به ظرفیت بالای شهرستان اردکان در جنبههای مختلف اقتصادی اشاره کرد و گفت: نگاه ویژه به صنایع متوسط و کوچک یکی از عملیترین راهکارها برای رونق اقتصادی و مبارزه با بیکاری است.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان اردکان، کارگروه ویژه اقتصاد مقاومتی با حضور کارشناسان تشکیل شده و در جلسات گذشته، تمرکز بر ایجاد و رونق مشاغل خانگی بوده است که این موضوع از جنبه محیطزیستی نیز حائز اهمیت است؛ چراکه معمولاً مشاغل خانگی آلایندگی ندارند و بهعلاوه میتوانند کمک شایانی به اقتصاد خانوادهها بکنند.
فرماندار اردکان با گرامیداشت مناسبتهای ماهجاری، از شورا بهعنوان یک نهاد مردمی و بسیار مهم یاد کرد و گفت: انتظار میرود شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای شهرستان اردکان با تصمیمات عالمانه، کارشناسیشده و دقیق، بهخوبی از اعتبارات کمنظیری که وارد شهرستان میشود در جهت رفاه حال شهروندان استفاده نمایند. وی همچنین ضمن تبریک روز معلم به همه جامعه فرهنگیان افزود: اعتبارات خوبی که در خصوص مباحث آموزشی و پرورشی اختصاصیافته همراه با برنامهریزی مناسب منجر به ارتقای جایگاه اردکان در این عرصه شده و امیدواریم در سالهای آتی به جایگاه اصلی خود برسیم.
حسین اسماعیلی در پایان سخنان خود ضمن بزرگداشت مقام کارگر گفت: مشکلات کارگری در جوامع صنعتی وجود دارد و بهخصوص در دورهٔ اخیر با توجه به رکود ایجادشده، این مشکلات تشدید شدهاند؛ اما در تلاشیم این مشکلات را به حداقل برسانیم و در این میان، همراهی همه مردم بهویژه رسانهها ضروری است.
امامجمعه شهر احمدآباد نیز با اشاره به موضوع جلسه گفت: هم اقتصاد مهم است و هم عمل. زمانی موفقیت اقتصادی محقق میشود که در کنار شعار، عملگرایی نیز در مسئولین به وجود آید. اگر تنها شعار بدهیم کاری از پیش نمیبریم.
حجتالاسلام صابری با قرائت آیهای از قرآن کریم؛ این موضوع را جزو دین و کتاب آسمانی ما دانست و گفت: در قرآن کریم نیز هرگاه بحث از ایمان میشود؛ بلافاصله بحث عمل پیش میآید و بدین معناست که ایمان، بدون عمل فایدهای ندارد. وی پیشنهاد داد برای تحقق اقتصاد مقاومتی، خانه پژوهش و فکر ایجاد شود.
امامجمعه احمدآباد افزود: معنای اقتصاد مقاومتی این نیست که دور کشور را حصار بکشیم و صادرات و واردات را تعطیل کنیم. وی با بیان حدیثی از پیامبر اکرم، گفت: وقتی حضرت محمد (ص) طلب علم در چین را به مسلمانان سفارش میکنند؛ ما نیز باید از تجربیات و علم دنیا استفاده کنیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردکان نیز در این جلسه با تأکید بر فرمایشات رهبری، گفت: امروز در قرارگاه جنگ نشستهایم و یکی از ابزارهای دشمن بحث تحریم است. اما با راهکار مقام معظم رهبری مبنی بر تکیهبر اقتصاد مقاومتی، امکان پیشرفت حتی در این شرایط هم برای ما فراهم میشود.
وی با بیان اینکه در بسیج، کار آموزش و فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی را آغاز کردهایم افزود: در بحثهای عملی نیز به شناسایی فعالیتهای اقتصادی مزیتدار و تمرکز بر آن پرداختهایم و درصددیم با استفاده از تمامی ظرفیتهای شهرستان، تولید داخلی را احیا کنیم.
سرهنگ علی دهقانی صنایع تبدیلی بهخصوص محصولات کنجدی را از عرصههای مهیا برای فعالیت در این حوزه عنوان کرد و گفت: ۶ واحد در این زمینه تسهیلات دریافت نمودهاند که در حال حاضر، حتی برای صادرات نیز ظرفیت دارند.
وی تولید دامهای سبک و سنگین و پرورش ماهی و قارچ و فرش دستباف را از دیگر محورهایی دانست که فعالیت در آنها آغاز شده و ادامه داد: باید برای بازار فروش این محصولات در داخل برنامهریزی کنیم.
دهقانی تأکید کرد: ظرفیت شهرستان اردکان و مزیتهای اقتصادی آن نسبت به سایر شهرستانها در وضعیت بهتری قرار دارد و باید سرمایهگذاریهای عظیم و مشاغل ایجادشده در اردکان را حفظ نماییم.
نظر شما