به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، محققان انگلیسی در این مطالعه مقدماتی که براساس سوابق پزشکی 25 هزار نفر صورت گرفت، دریافتند احتمال مرگ افراد متاهل در اثر حمله قلبی 14 درصد کمتر از افراد مجرد است و علاوه بر این، افراد مطلقه هفت درصد بیش از مجردها در معرض خطر مرگ بر اثر حمله قلبی هستند که این امر احتمالا به دلیل افزایش استرس ناشی از انزوای اجتماعی است.
بیمارانی که در این مطالعه شرکت کردند، بین سال های 2000 الی 2013 در بیمارستان های شمال انگلیس در معرض حمله قلبی قرار گرفته بودند، میانگین سنی آنها 67 سال بود و بیش از 60 درصد مرد بودند.
محققان مدت زمان بستری بودن این افراد در بیمارستان را بررسی کردند و متوجه شدند که افراد متاهل پس از ابتلا به حمله قلبی به طور متوسط تنها شش روز در بیمارستان بستری شدند که دو روز کمتر از بیماران مجرد بود، اما بیماران مطلقه هفت روز را در بیمارستان سپری کردند.
به گمان پژوهشگران، حمایت فیزیکی و روانی که از بیماران متاهل به عمل می آید، احتمالا عامل بهبودی قابل توجه آنها است، اما طلاق و تبعات آن از جمله استرس، تاثیرات منفی روی زنده ماندن افراد پس از حمله قلبی و یا طول مدت بستری بودن آنها در بیمارستان دارد.
کیت بنت روانشناس در دانشگاه لیورپول که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت: علت مهمی که سبب سلامتی جسمی و تندرستی می شود، صرف ازدواج نیست، بلکه روابط محبت آمیز پایدار ناشی از آن است که موجب حمایت اجتماعی متقابل می شود.
۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
کد خبر: 391084
یک مطالعه نشان می دهد که احتمال مرگ بر اثر حمله قلبی در افراد متاهل ۱۴ درصد کمتر از بیماران مجرد است.
نظر شما